Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 09.02.2009.

10:16

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo

Mađarska policija saopštila je u ponedeljak da su protekle noći na austrijsko-mađarskoj granici uhapšene dve osobe osumnjičene za ubistvo Marijana Kozme.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Policija je izdala nalog za hapšenje G.N. jer je osumnjičen da je učestvovao u tragičnim događajima u nedelju", izjavila je portparolka lokalne policije Piroška Varadi. "Austrijski policajci su ga uhapsili blizu mađarske granice, kao i drugog osumnjičenog Šandora Rafaela", dodala je ona i navela da policija još traga za trećim osumnjičenim Ivanom Stojkom.

Grupa mladića u noći između subote i nedelje u jednom noćnom klubu u mađarskom gradu Vespremu napala je trojicu rukometaša istoimenog lokalnog kluba.

Rumun Kozma preminuo je nakon što su ga napadači uboli nožem u srce, srpskom reprezentativcu Žarku Šešumu polomili su jagodičnu kost, dok je hrvatski golman Ivan Pešić takođe izboden, pa su lekari morali da mu odstrane bubreg.

Šešum i Pešić nalaze se van životne opasnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu