Nova vest
Tenis

Utorak, 02.06.2015.

18:30

Santoro za B92: Publika 51% na Novakovoj strani

Bivši francuski teniser Fabris Santoro kaže za B92 da će Novak Đoković imati blagu podršku publike u meču sa Rafaelom Nadalom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Getty Images

U sredu se u četvrtfinalu Rolan Garosa igra meč koji su svi čekali još otkad je izašao žreb.

“Očekujem fantastičan šou – biće divan meč. Vreme bi trebalo da bude u redu, oni su dvojica najboljih tenisera na sljaci i to će biti sjajno za publiku i za turnir. Jedina je šteta što će jedan od njih morati da završi turnir. Zaista nemam ideju ko će da pobedi, ne mogu ništa da prognoziram“, rekao je Santoro, koji sada radi kao komentator, ali učestvuje i u turniru legendi.

Podrška sa tribina mogla bi da bude važan tas na vagi u dvoboju Đokovića i Nadala.

“Biće 50-50 jer obojica mogu da stvore istoriju ovde, prva titula za Novaka ili deseta za Rafu. Možda će navijači 51% biti uz Novaka na kraju“, dodaje nekada 17. teniser planete u razgovoru za B92.

Meč Đoković – Nadal igra se u sredu drugi po redu na stadionu Filip Šatrije, posle meča Serena Vilijams – Sara Erani koji počinje od 14 časova.

Saša Ozmo (ozmo_sasa)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu