Nova vest
Tenis

Petak, 21.05.2010.

12:34

Đoković na startu protiv Karaljova

Najuspešniji srpski teniser Novak Đoković na startu ovogodišnjeg Rolan Garosa igraće protiv Kazahstanca Jevgenija Karaljova.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Pored Đokovića u glavnom žrebu drugog Gren slem tunira sezone Srbija će imati još dvojicu predstavnika Viktora Troickog i Janka Tipsarevića. Troickog u prvom, kolu očekuje meč sa 21. nosiocem Tomijem Robredom iz Španije, dok se Tipsarević sastaje sa Kolumbijcem Alehandrom Faljom.

Đoković se nalazi u istom delu kostura turnira kao drugi teniser sveta Rafael Nadal, sa kojim bi mogao da se sastane tek u polufinalu. Preostala dva srpska predstavnika se nalaze u drugom delu i Tipsarević bi već u drugom kolu mogao da se sastane sa najboljim reketom sveta Rodžerom Federerom.

U prvoj rundi Rolan Garosa Federer igra sa Australijancem Peterom Lučakom, dok Nadala očekuje duel sa domaćim teniserom Minom Đanijem. Četvrti nosilac turnira Endi Mari iz Velike Britanije već u prvom kolu ima veliki izazov pred sobom jer se sastaje sa miljenikom domaće publike Rišarom Gaskeom.

Detaljnu analizu žreba moći ćete u toku dana da pročitate na stranicama našeg specijala posvećenom Rolan Garosu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu