Nova vest
Tenis

Petak, 30.05.2008.

13:52

Vemić u drugom kolu dubla

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Srpski teniser Dušan Vemić plasirao se u drugo kolo dubla na Rolan Garosu, pošto je sa Brazilcem Brunom Soarežom porazio Nemca Mišu Zvereva i Južnoafrikanca Krisa Hagarda sa 2:1 u setovima, po setovima 4:6, 7:6, 6:3 za dva sata i 12 minuta igre.

Soareš i Vemić su imali čak 12 brejk-prilika i bili su nadmoćni u svim segmentima igre, ali je slaba realizacija bez brejka u prvom setu omogućila protivnicima da povedu sa 1:0. U drugom setu brejka na strani srpskog tenisera opet nije bilo, pa je u taj-brejku pomoglo bolje serviranje Srbina i Brazilca. U trećem set Vemić i Soarež su igrali mnogo bolje, pa su uspeli i da dve brejk-prilike pretvore u vođstvo, i konačnih 2:1 u setovima

Vemić i Soareš u drugom kolu igraće protiv pobednika duela koji igraju Francuzi Žilijen Beneto i Nikolas Mahu protiv Brazilca Gustava Kuertena i Francuza Sebastijana Grožana.

Vemić se u singlu ove godine nije kvalifikovao za drugi Gren slem sezone.

Kompletne rezultate dubl mečeva možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve