Nova vest
Košarka

Petak, 17.11.2017.

11:27

Veličković: Da ne zaboravimo čiji dres nosimo

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da njegovi saigrači i on u predstojećoj utakmici protiv Olimpije ne smeju da zaborave čiji dres nose.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Veličković: Da ne zaboravimo čiji dres nosimo
Starsportphoto

"Očekuje nas poslednji meč pred reprezentativnu pauzu i od njegovog ishoda mnogo zavisi u kakvom ćemo raspoloženju provesti naredne dve nedelje. Svi mi koji sutra izađemo na teren, ne smemo ni jedne sekunde da zaboravimo čiji dres nosimo i za koliko vernih navijača se borimo", rekao je Veličković za sajt kluba.

Košarkaši Partizana dočekaće sutra slovenačku Olimpiju u utakmici devetog kola ABA lige.

"Od mene kao najstarijeg, pa do Pecarskog koji je najmlađi, svi treba da znamo da ne postoji 'lako ćemo', i da za svaku loptu moramo da grizemo kao da nam od nje život zavisi. Ako pokažemo borbenost koja mora da bude zaštitni znak igrača Partizana, znamo da će i publika da nas nosi do pobede", rekao je Veličković.

Crno-beli posle osam odigranih kola u regionalnom takmičenju ima pet pobeda i tri poraza, dok Olimpija ima skor 3/5.

"Sutrašnja utakmica je veoma važna za nas da se malo psihološki dignemo. Očekujem da zategnemo odbranu i da budemo mnogo bolji. Veoma je važno da pred ovu pauzu presečemo dobrom igrom, dobrom odbranom i dobrim kontranapadima", rekao je trener Partizana Miroslav Nikolić.

Utakmica između Partizana i Olimpije igra se u subotu od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu