Nova vest
Košarka

Sreda, 05.10.2016.

21:24

WABA: Porazi Partizana i Kraljeva

Košarkašice Partizana i Kraljeva izgubile su na premijeri sezone u Grupi A ženske regionalne ABA ligi.

Izvor: AK

Autor: AK

WABA: Porazi Partizana i Kraljeva

Oba naša tima su poražena kod kuće, crno-bele su izgubile od bugarskog Beroa 82:63, a Kraljevo od slovenačkog Triglava 57:54.

Nakon odličnog prvog perioda koje su dobile 25:21, košarkašice Partizana doživele su debakl u drugom 21:7 od kojeg se nisu uspele oporaviti, pa su Bugarke u nastavku samo povećavale razliku.

Najefikasniji u crno-belom dresu bila je Suzana Milovanović sa 17 poena, a kapitena su pratile Milana Živadinović sa 14 uz 8 skokova, te Branka Luković sa istim brojem poena.

Gošće iz Stare Zagore su predvodile Monik Rid sa 23 poena, Kelinda Zakeri je dodao 13 uz 8 skokova i 5 asistencija, dok je deset poena ubacila Zornica Kostova.

Meč u Kraljevu je posle niza preokreta rešen u poslednjem periodu u kojem je viđeno svega 18 poena, a bolje su se u završnice snašle gošće iz Kranja.

U domaćem timu su se istakle Aleksandra Katić sa 17 poena i Tamara Bajić sa 11, dok je Triglav predvodila Sandra Jevtović sa 16.

Slobodna u prvom kolu u Grupi A bila je ekipa Plej-of iz Sarajeva, dok je u jedinom meču u Grupi B drugi bugarski predstavnik Montana 2003 savladala Celje 77:71.

U četvtak nastupa treći srpski predstavnik Crvena zvezda koja gostuje braniocu titule Budućnosti u Podgorici (19h), dok je slobodna makedonski tim Badel 1862 iz Skoplja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu