Nova vest
Košarka

Subota, 25.04.2015.

13:17

Zvezda i Cedevita kreću po prsten

Košarkaši Crvene zvezde od 21.00 dočekuju Cedevitu u prvom meču finalne serije plej-ofa ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Crveno-beli su u polufinalu eliminisali Partizan sa 3-1 u pobedama, dok su Zagrepčani preokrenuli posle 0-2 i izbacili su Budućnost.

Obe ekipe izborile su plasman u Evroligu, a sada će se boriti za svoj prvi trofej u regionalnom takmičenju.

“Plasmanom u Evroligu ostvarili smo veliki uspeh, ali naša želja je da uzmemo trofej. Svesni smo da je Cedevita odlična ekipa i moramo da budemo koncentrisani kako bismo prvi put osvojili Jadransku ligu”, rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

Trener Cedevite Jasmin Repeša kaže da je Zvezda favorit i dodaje:

“To je ekipa koja je napravljena za proizvodnju rezultata, odmornija je. Neće biti lako, sigurno, ali daćemo sve od sebe, pa šta bude. Podjednako igramo kod kuće i na strani i na tome gradim umereni optimizam, da možemo da dobijemo jednu od tri utakmice u Beogradu. Ako ne dobijemo jednu, onda i ne zaslužujemo trofej", kazao je trener hrvatskog kluba.

Pročitajte i očekivanja pred meč Nikole Kalinića i Nemanje Dangubića, kao i Luke Babića.

Prva utakmica finalne serije ABA lige Zvezda – Cedevita igra se u subotu od 21 čas u hali Pioni, a drugi meč na programu je u nedelju od 20.30 takođe u Pioniru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d