Nova vest
Košarka

Nedelja, 25.01.2015.

17:43

Radonjić: Biće spektakl u Morači

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić najavio je lepu košarkašku predstavu na gostovanju Budućnosti u okviru 19. kola ABA lige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

‘Crveno-beli’ će u ponedeljak od 18 časova u “Morači”, u kojoj su poslednji put slavili u maju 2004. godine, juriti 19. uzastopni trijumf, i to protiv kluba čiji je Radonjić bio i igrač i trener.

Podgoričani su trenutno na drugom mestu tabele regionalnog takmičenja, sa skorom 15/3.

I nas i Budućnost čeka dobar meč. Ovo će biti dobra prilika da vidimo lepršavu igru i da uživamo u lepoj predstavi. Budućnost za sada igra izvanrednu sezonu i ima samo tri poraza. Sa druge strane, mi smo takođe u dobroj situaciji što se tiče Jadranske lige”, rekao je Radonjić.

Duel u Podgorici za košarkaše Zvezde dolazi samo tri dana posle gostovanja Barseloni u okviru Evrolige, a Radonjić ističe da ‘crveno-beli’ moraju ozbiljno da mu pristupe.

Posle Barselone igramo jedan meč koji shvatamo jako ozbiljno. Morača je težak gostujući teren i niko lako ne može da pobedi u Podgorici. Postoji duga tradicija vezana za to koliko nismo slavili ovde, ali mislim da nije adekvatna situacija da se priča o tome. Jednostavno, možemo reći da nas očekuje dobar meč i da svi treba da uživamo u pravom spektaklu”, naglasio je Radonjić.

Za narednog protivniku strateg ‘crveno-belih’ ima samo reči hvale.

Budućnost je u dobroj formi. Mislim da ključ pobede nije zaustaviti samo Kuka i Rejnoldsa, jer i Šehović igra izvanredno. Unutrašnja linija im je dobra i imaju dug roster. Želimo da igramo dobro, ali razmišljamo i o Albi”, istakao je Radonjić.

Duel protiv Budućnosti nosi poseban naboj kada je u pitanju Radonjić s obzirom na to da je u redovima Podgoričana kao igrač i trener ostavio dubok trag.

Normalno da ima emocija. Takav sam, ali generalno mislim da bi se bilo ko, da je trenutno na mojoj poziciji, ponašao isto ovako. Dovoljno je da budem emotivan kad vidim svoju porodicu, majku i sestru”, završio je Radonjić i dodao da je zdravstvena situacija u ekipi dobra, kao i da su svi spremni za duel sa Podgoričanima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d