Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 22.12.2014.

12:56

Zvezdin paketić za Top16 fazu

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da će u prodaju pustiti karte za ostatak sezone koje će važiti i za sve utakmice Top16 faze Evrolige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Te karte za sve mečeve ’crveno-belih’ u dvorani „Pionir“ i „Kombank areni“ biće u prodaji od utorka do nedelje u službenim prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu od 10 do 19 časova.

Za mesto na tribinama u „Pioniru“, odnosno nivou 400 u „Areni“ potrebno je izdvojiti 5.000 dinara, a za nivo 200 6.300 dinara.

Karte za parter u obe dvorane koštaće 10.100 dinara, a za plavu i belu ložu u 15.200 dinara, odnosno ložu 19.100 dinara.

Iz Crvene zvezde su poručili i da će kupovinom tih karata navijači koji do sada to nisu učinili rezervisati svoje mesto na utakmicama Top16 faze Evrolige, Top8 faze, ako ’crveno-beli’ obezbede plasman, ABA lige, uključujući i plej-of, kao i Superlige.

To praktično znači da kupovinom ulaznice u ovom specijalnom Novogodišnjem paketu dobijate mogućnost da uživo pratite minimum 25, a maksimum 34 meča voljenog kluba“, stoji u saopštenju Zvezde, „Posebno naglašavamo da će ova akcija trajati samo šest dana, a kupovinom ulaznica na najdirektniji mogući način finansijski ćete pomoći klubu u nameri da u nastavku sezone beleži još bolje rezultate“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu