Nova vest
Košarka

Četvrtak, 27.03.2014.

00:45

Tadija: Ovako loša igra, a pobeda

Krilni centar Crvene zvezde Tadija Dragićević rekao je posle plasmana u polufinale Evrokupa da je pozitivno što je ekipa slavila uprkos lošoj igri.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Odigrali smo dobru odbranu, ali u napadu ništa nismo mogli da pogodimo, promašili smo mnogo zicera i otvorenih šuteva. Ipak, i takvom igrom uspeli smo da pobedimo, što jeste ohrabrujuće“, rekao je Dragićević posle pobede u produžetku nad Budiveljnikom.

Prethodnih dana stvorila se ogromna tenzija, a Tadija kaže igrači nisu ostali ravnodušni na to.

“Nije lako, posle nešto duže vremena igrali smo u Areni. Ne želim da pravim alibi, jesmo trenirali dva dana ovde, ali koševi su drukčiji. Prethodnih sedam dana bila je ogromna tenzija, veliki pritisak se stvorio, koliko god da se čovek isključi, ipak ne može da ostane imun na sve to. Oni su bili rasterećeniji, ali prošli smo, što je na kraju najvažnije“, kaže krilni centar crveno-belih.

Kao i svi ostali, Dragićević je bio oduševljen podrškom više od 24 hiljade gledalaca.

“Za ovako nešto se igra i živi – facinantan je osećaj istrčati pred toliko ljudi. To se ne može do kraja opisati rečima, hvala im mnogo na tome. Nosili su nas sve vreme, naročito na kraju kada je bilo najteže. Moraš dobro da se koncentrišeš ako želiš da ostaneš pribran – ako počneš da razmišljaš ko je sve tu, koliko je ljudi, to može da te optereti“, zaključio je Dragićević.

Bek Crvene zvezde Jaka Blažič pohvalio je svog saigrača i cimera Čarlsa Dženkinsa, bio je oduševljen publikom, baš kao i Marko Simonović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu