Nova vest
Košarka

Sreda, 26.03.2014.

14:20

KKCZ: Puna Arena čeka Budiveljnik

Košarkaši Crvene zvezde i Budiveljnika igraće revanš meč četvrtfinala Evrokupa pred punom beogradskom “Kombank arenom”.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Crveno-beli’ su objavili da su sve karte za tu utakmicu rasprodate, a svi oni koji nisu obezbedili ulaznice moći će da je prate u direktnom prenosu na televiziji B92. Meč počinje u 19.30, a program na našoj televiziji 20 minuta ranije, a kapije “Arene” biće otvorene već u 17 časova.

Iz košarkaškog kluba Crvena zvezda apelovali su navijače da u dvoranu dođu ranije kako bi se izbegle gužve, jer će biti preduzete opsežne mere bezbednosti i rigorozne kontrole ulaza.

KK Crvena zvezda još jednom apeluje na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren i upotrebe lasera i pirotehničkih sredstava jer će i najmnji incident biti strogo sankcionisan”, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Slobodnih stolica ima još samo u specijalnim ložama na nivou 300 “Arene”, a cene karata za ta mesta su 7.000 dinara.

Izabranici Dejana Radonjića pred revanš meč imaju tri poena zaostatka u odnosu na šampiona Ukrajine, posle poraza u prvom meču sa 82:79.

Bolji iz ovog dvomeča će u polufinalu igrati protiv pobednika duela između Uniksa i Ankare, a Rusi su u prvom meču slavili sa 13 poena razlike.

Bek Zvezde Jaka Blažič rekao je da su svi u ekipi silno motivisani, a Čarls Dženkins istakao je neophodnost timske igre. Plejmejker Demarkus Nelson kaže da ekipa mora da odigra čvrsto u odbrani, dok je trener Dejan Radonjić siguran da će se njegov tim izboriti sa pritiskom. Raško Katić je istakao da su on i saigrači pod velikim pritiskom, ali da će pokušati da se izbore sa tim I prođu u polufinale.

Igor Rakočević i Miloš Ninković pozvali su navijače da napune Kombank arenu, a očigledno je da su ih oni poslušali.

Ukrajinci u Beograd dolaze bez Artura Drozdova, a centar i najbolji igrač Budiveljnika Darjuš Lavrinovič ističe da je najvažnije da njegov tim ne podlegne atmosferi u Areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu