Nova vest
Košarka

Subota, 07.12.2013.

21:44

ABA: Budućnost pobedila Cedevitu

Košarkaši Budućnosti pobedili su Cedevitu sa 64:60 u derbiju 11. kola ABA lige i tako Zagrepčanima naneli treći poraz ove sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Cedevita je uprkos porazu ostala na čelu tabele regionalnog takmičenja, ali će Crvena zvezda i Partizan imati priliku da je prestignu ako slave u duelima sa Solnokom, odnosno Zadrom u naredna dva dana. Podgoričani su sada na četvrtoj poziciji sa skorom od sedam pobeda i četiri poraza.

Budućnost i Cedevita su vodili veliku borbu u “Morači”, a Podgoričani su utakmicu prelomili u trećem periodu, koji su dobili sa 19:9.

Najbolji u pobedi Budućnosti bio je Aleksa Popović sa 21 poenom i pet skokova, dok je Vladimir Mihailović dodao 14 poena. Dvocifreni učinak imao je još Suad Šehović, koji je meč završio sa 11 poena i pet skokova.

Kod Cedevite jedino se istakao Nolan Derek Smits a 16 poena i pet asistencija, dok je Ivan Ramljak imao devet poena i šest skokova.

U narednom kolu, koje se igra od sledeće subote do ponedeljka, Budućnost gostuje Partizanu, dok Cedevita igra sa Igokeom u Laktašima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu