Nova vest
Košarka

Subota, 05.10.2013.

16:02

Peđa gledao pobedu Oklahome

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera u Istanbulu otvaraju seriju predsezonskih utakmica, a protivnik će im biti turski Fenerbahče.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

U Ulker Areni se pored košarkaša dve ekipe našao i nekadašnji reprezentativac i NBA igrač Peđa Stojaković, koji se srdačno pozdravio sa novim plejmejkerom Tandera Derekom Fišerom.

Njih dvojica se poznaju još iz legendarnih duela Sakramento Kingsa i Los Anđeles Lejkersa, kada se više radovao omaleni plejmejker.

Pored Stojakovića, u hali je bio i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, a dvojica nekadašnjih lidera Sakramento Kingsa imali su priliku da vide pobedu Oklahome rezultatom 95:82.

Pobednički tim je predvodio trostruki najbolji strelac NBA lige Kevin Durent sa 24 poena i osam skokova, pratio ga je Serž Ibaka sa 15 pogodaka, dok je Redži Džekson dodao devet.

Na drugoj strani bolji od ostalih bio je Bojan Bogdanović sa 19 poena, Bo Mekejleb je ubacio 13, dok su Emir Preldžić i Linas Kleiza dodali po devet. U igru odlukom trenera Željka Obradovića nije ulazio reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu