Nova vest
Košarka

Nedelja, 09.06.2013.

17:38

"Pokrašće nas, krivična Vujoševiću"

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović očekuje da će sudije pokrasti njegovu ekipu u trećem meču finala Superlige u kojoj za sada Partizan vodi sa 2-0.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Funkcioner ‘crveno-belih’ je dodao da je klub podneo krivičnu prijavu protiv trenera Partizana Duška Vujoševića.

“Sudija Marko Juras ima razloga da krade. Neko priča o napretku sudije Uroša Obrkneževića, pa pogledajte napredak Jurasa. Očekujem da ćemo biti pokradeni, sudije ne kontrolišu igru, ne kontrolišu kontakt”, rekao je Čović.

On je potvrdio da je Crvena zvezda podnela krivičnu prijavu protiv trenera ‘crno-belih’ Duška Vujoševića zbog njegovih izjava. Vujošević se, međutim, od optužbi brani izjavom da “nikada nije rekao da je Čović kriminalac, ali ni da nije kriminalac”.

Što se tiče krivične prijave, da, ona je podneta. Ona nije moja lična prijava, već prijava Crvene zvezde Telekom. Pokušaćemo da objasnimo kakve su to mahinacije. Ja nisam rekao da je Vujošević krao slike niti da jeste. Nisam rekao ni da je bolestan niti da nije. Nema to nikakve veze sa naslovima, ja razumem medije. Naslov je tiraž”, naveo je Čović i dodao:

Čović se ne plaši nikoga, istrajaću i neću dozvoliti da se Zvezdi događa ono što se već događalo. Očekujem da država počne da radi svoj posao, iako su većina u toj Vladi partizanovci”.

Predsednik Zvezde je obraćanje završio rečima da se stvara psihološki pritisak na klub i da se preslikava priča iz fudbala pred odlučujući meč za titulu. Istakao je da država treba da reaguje na vređanje njegove supruge na utakmicama i upitao da li je ikad ijedan sudija prekinuo utakmicu zbog toga.

Čovićeva izjava je usledila nakon Vujoševićeve konferencije za medije, na kojoj je on rekao da niko u Partizanu ne misli da je borba za titulu završena.

Branilac titule je u prvoj utakmici serije slavio sa 82:54, dok je do druge pobede stigao posle dramatične završnice, rezultatom 71:69 i potreban mu je još jedan trijumf da bi stigao do 12. uzastopnog trofeja šampiona Srbije.

Treća utakmica, u kojoj će Partizan biti domaćin, igra se u ponedeljak od 19 sati u hali Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

277 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu