Nova vest
Košarka

Nedelja, 15.07.2012.

18:49

Čović traži punu podršku, ili...

Kako B92 nezvanično saznaje, prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović ozbiljno razmišlja da pre vremena završi započet posao na Malom Kalemegdanu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako saznajemo, on će u nedeljama koje dolaze najpre tražiti jednoglasnu podršku Uprave da nastavi posao.

Čović je posebno nezadovoljan brojnim napisima u pojedinim beogradskim medijima, koji svakodnevno licitiraju imenima novog trenera, iako Svetislav Pešić još uvek ima važeći ugovor. Po njegovom programu trenutno sa ekipom radi pomoćni trener Milivoje Lazić.

Čović insistira da se pre svega Pešiću isplate sva dugovanja i da se razgovara sa aktuelnim trenerom o planovima za narednu sezonu, a ako ne dođe do sporazuma, da se KK Crvena zvezda i najtrofejniji trener koji radi na ovim prostorima rastanu na civilizovan i prijateljski način.

Takođe, on želi punu podršku svih struktura kluba da nastavi plan sanacije kluba koji je u toku i koji nije završen. Crvena zvezda je višemilionska dugovanja prema igračima i trenerima svela na najmanju moguću meru za samo godinu dana, ali ih nije u potpunosti eliminisala.

Čović je posebno nezadovoljan zbog toga što se mediji svakodnevno bave dovođenjem novog trenera, pominjući između ostalih Dejana Radonjića, Luku Pavićevića, Vladu Vukoičića, Aleksandra Trifunovića.

U suprotnom nije nemoguće da ambiciozni projekat bude naprasno prekinut nakon samo godinu dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu