Nova vest
Košarka

Utorak, 06.03.2012.

21:30

ŽO: "Nikada u Olimpijakosu i CZ"

Proslavljeni stručnujak Željko Obradović, trener Panatinaikosa, u razgovoru za grčki portal sport24.gr rekao je da nikada ne bi radio u Olimpijakosu i Zvezdi.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

On je još rekao da želi da ostane upamćen kao neko ko poštuje svakog protivnika, svakog saradnika, svakog sa kim je radio.

Na pitanje da li može da radi sa mnajim budžetom rekao je da je ti hipotetičko pitanje i da familija Janakopulos mora da odluči šta želi u budućnosti.

Zanimljiv je bio odgovor proslavljenog stručnajka šta bi uradio da se sretne sa Vasilisom Spanulisom na ulici, Željko je kratko rekao “pozdravio bih ga”.
Na pitanje šta bi radio da dobije poziv iz NBA, rekao je: “Niko me nije zvao. Dobio sam pozvi da dođem u Las Vegas, ali mi se Guča više sviđa”.

Obradović je upitan da uporedi Dražena Petrovića i Nikosa Galisa.

“Obojica su bili veliki igrači, gladni koševa. Ne mogu da se odlučim. Obojica su bili sjajni igrači koji su trajno promenili košarku”.

Na pitanje da li će on i Dijamantidis preću u Real, on je odgovorio da to treba pitati Dijamantidisa.

On je još rekao da smatra da je CSKA u veoma dobroj formi, ali da je sve otvoreno pred Final 4.

Da li biste prihvatili poziv Olimpijakosa?

U dva tima nikada ne bih radio, to su Olimpijakos i Crvena zvezda. Imam prijatelje u oba kluba, koji cene moj rad. Poštujem ih, ali ne mogu da radim tamo”, rekao je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu