Nova vest
Košarka

Sreda, 11.01.2012.

20:41

Jovanović: "Nedostaje nam plej"

Trener Partizana mt:s Vlada Jovanović izjavio je posle pobede nad Heliosom da ekipi nedostaje plejmejker, ali da je i pored toga ostvarena važna pobeda.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"U napadu smo bili fokusirani na ostvarenje prednosti preko naših visokih igrača i to nam je uspevalo. Onog trenutka kada je stao naš napad po dubini, ušli smo u problem realizacije, iako smo i dalje držali solidnu odbranu. Imamo problem rotacije, imamo plejmejkera manje i ta uloga mora da se podeli na ostale igrače. Ova pobeda je važna i čestitam svojim igračima“.

"Znali smo da se radi o jako motivisanom i utreniranom protivniku koji svoju šansu pre svega čeka na domaćem terenu. Praktično sve utakmice koje su dobili bile su pred njihovom publikom. Oni svoje šanse traže u agresivnoj odbrani i napadu, jednostavno sačekali su Partizan veoma motivisani. Odigrali su jako dobro, posebno u prvoj četvrtini. Mi smo odgovorili u drugoj četvrtini i u jednom delu treće, kada smo kontrolisali odbranu i iz toga pravili razliku“, dodao je Jovanović.

Partizan je pobedio Helios u Domžalama, uz 31 poen Miroslava Raduljice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu