Nova vest
Košarka

Utorak, 06.12.2011.

10:23

Marjanović trenira sa Hemofarmom

Srpski košarkaš Boban Marjanović u ponedeljak se priključio treninzima Hemofarma, a u Vršcu će ostati dok ne nađe novi angažman.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Marjanović je prošle nedelje napustio Nižnji Novogorod, a iako njegov status u tom klubu još uvek nije rešen, on se vratio u Vršac, gde je proveo sedam godina.

Hemofarm je moja druga kuća. Tu sam dočekao punoletstvob i doživeo mnogo lepih trenutaka u životu. Uvek se rado vraćam u Vršac i ovaj klub. Drago mi je što ću ponovo da radim, pa makar i privremeno, sa ljudima koje veoma dobro poznajem“, rekao je Marjanović za „Sport“.

Marjanovićevo iskustvo će sigurno mnogo značiti mladim igračima Hemofarma, koji će na treninzima imati pravog sparing partnera.

Prvi trening je prošao dobro. U Hemofarmu se uvek dobro radilo, pa je i sada tako. Siguran sam da će ova saradnja značiti i njima i meni“, naglasio je Marjanović.

Direktor Hemofarma Dušan Božović istakao je da su u klubu bez premišljanja prihvatili Marjanovićevu želju da trenira sa narandžastima.

Hemofarm će uvek da bude otvoren za sve naše bivše igrače i ko god da nam se obrati pokušaćemo da mu pomognemo. Bobi nas je često posećivao, uvek nam se javljao i verujem da će sadašnja saradnja biti korisna i za njega, ali i za naše mlade centre“, istakao je Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu