Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 17.01.2011.

20:22

Avdalović ili Rašić opet u Humskoj?

Nekadašnji bekovi Partizana Vule Avdalović, i Aleksandar Rašić mogli bi da se vrate u Humsku, nakon povrede MIloša Vujanićia, prenose "Večernje Novosti".

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Košarkaši Partizana u utorak putuju u Madrid, gde ih već u sredu očekuje prvi meč TOP 16 faze protiv madridskog Reala. Iako je u poslednjem trenutku ostao bez najavljenog pojačanja Miloša Vujanića, trener crno-belih Vlada Jovanović, očekuje prave igre od Džerelsa u nastavku, ali i pronalaženje rešenja na mestu pleja.

“Todorić mi je 15 minuta pre meča sa Cedevitom rekao da se Miloš povredio. Bio sam, malo je reći, zatečen. Definitivno, imamo problema na poziciji plejmejkera. Nemoguće je odmah naći rešenje. Videćemo sa ljudima u klubu koji je sledeći potez. Uzdam se u Džerelsa i igrače koji su u Partizanu godinama” rekao je Jovanović.

U košarkaškim krugovima može se čuti da su moguće alternative i rešenja na poziciji pleja, Vule Avdalović, koji je odlično odigrao prvu fazu EL za francuski Šole, i Aleksandar Rašić, sada igrač turskog Trabzona, koji je prošle sezone briljirao u dresu Partizana

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu