Nova vest
Košarka

Sreda, 03.03.2010.

15:39

Obradović: "Želimo prvi trijumf"

Trener Panatinaikosa Željko Obradović rekao je da će njegovi igrači učiniti sve kako bi u duelu sa Partizanom došli do svoje prve pobede u Top16 fazi Evrolige.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"Ova utakmica nema rezultatski značaj za nas, pošto smo već izgubili sve šanse da se plasiramo u četvrtfinale. Uprkos tome, pokušaćemo da igramo dobro i da se izborimo za prvi trijumf. Niko nije očekivao da ćemo posle četiri kola biti bez pobede u Top16 fazi. Želimo da trijumfujemo u preostale dve utakmice", rekao je Obradović.

Igrač Panatinaikosa Milenko Tepić, koji je u taj klub došao iz Partizana, smatra da grčki tim nema drugu opciju osim da odigra najbolje što može i da pokuša da popravi utisak.

"Znamo kakva nas atmosfera čeka u Pioniru. Iako nemamo šanse za četvrtfinale, naš cilj je da odigramo najbolje što umemo. Sa druge strane, Partizan ima priliku da se plasira u narednu fazu takmičenja i to je dobro za njih. Za mene će ovo biti poseban meč, pošto ću prvi put, posle tri godine, igrati u Pioniru protiv Partizana", rekao je on.

Panatinaikos je u dosadašnjem toku takmičenja u Grupi E Top 16 faze Evrolige zabeležio sva četiri poraza. Sa druge strane, Partizan ima tri pobede i jedan poraz, pa bi 'crno-beli' u slučaju trijumfa protiv 'zelenuih' i uz pobedu Barselone nad Marusijem, izborili plasman u četvrtfinale.

Meč Partizan - Panatinaikos igra se u četvrtak u hali Pionir od 20:45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu