Sreda, 02.07.2014.

22:18

Rokitsi ’žrtvuju’ Lina za Entonija

U nadi da će privoleti Karmela Entonija da ih pojača, Hjuston Rokitsi su napravili montažu na kojoj on nosi crveni dres sa brojem sedam.

Izvor: JT

Default images

Entoni je postao slobodni agent pošto se odrekao poslednje godine ugovora sa Njujork Niksima, u kojima je upravo nosio ’sedmicu’.

Entoni je postao slobodni agent pošto se odrekao poslednje godine ugovora sa Njujork Niksima, u kojima je upravo nosio ’sedmicu’.

Ako te neko udari u obraz, okreni mu i drugi“, napisao je Lin između ostalog na svom profilu na društvenoj mreži Tviter. Entoni je u sredu posetio Rokitse i to mu je druga stanica ’turneje’ otkako je postao slobodni agent, pošto je u utorak već imao sastanak sa Čikago Bulsima. Kasnije tokom dana, Karmelo bi trebalo da se sastane i sa čelnicima Dalas Maveriksa, a u četvrtak putuje u Los Anđeles na sastanak sa Lejkersima. Na kraju bi trebalo da se sastane sa Niksima.

Među onima koji su pozdravili Entonija u „Tojota centru“ bili su centar Rokitsa Dvajt Hauard i Džejms Harden, vlasnik Les Aleksander, generalni menadežr Deril Mori i trener Kevin Mekhejl.

Međutim, ono što više upada u oči od sastava tima za dobrodošlicu je bilbord na kojem Entoni nosi dres Rokitsa sa brojem sedam. Mnogi su očekivali da će Lin napustiti Rokitse da bi klub mogao da ponudi Entoniju maksimalni ugovor. Pojedini mediji tvrde da je već postignut dogovor da Lin napusti Rokitse ako Entoni pristane da dođe u Hjustonu.

Ipak, u slučaju da Entoni ne pređe u Rokitse, situacija oko Lina bi mogla da se zakomplikuje, posebno ako on odluči da ispoštuje poslednju godinu svog ugovora.

Niksi su trenutno jedini tim koji može da ponudi Entoniju maksimalni ugovor vredan 129 miliona dolara za pet sezona, ali još nije jasno da li će oni to učinito.

Bulsi su takođe pozdravili Entonija slikom u dresu Bulsa na kojoj drži trofej Lerija O’Brajana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: