Utorak, 24.11.2009.

12:28

Partizan traži doping kontrolu?

Fudbalski klub Partizan tražiće dopunsku doping kontrolu na utakmici 13. kola sa Crvenom zvezdom, saznaje B92.

Izvor: B92

Partizan traži doping kontrolu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

krasicdarko

pre 14 godina

grobari pa zar mislite da ce vas spasiti doping test. primicete makar 2 komada.nikako drugacije da nas pobedite pa trazite doping. kubanac sever

pedro

pre 14 godina

Mislim krajnje je vreme bilo....svaki derbi je neko dopingovan...narocito...ovo Zvezdasi....vreme je da se tome stane u kraj..:))

Mecklejn

pre 14 godina

Krstajic:Ma da li je moguce da oni tako trce a mi ne mozemo?Pa ma*ku mu,mora da su na nekim drogama!
Gavrancic:u pravu si kolega,nemoguce je pretrcati vise od 3 km po utakmici ,a da ne budes na nekim supstancama i opijatima!
Djuric:Nista ne brinite momci,zatrazicu doping kontrolu,a ako ni to ne uspe,zalicemo se na sudiju,ili visoku travu,mada mogli bi i na preglasnu publiku!

acomurija

pre 14 godina

Sve poruke do ovog trenutka objavljene pročitah - i samo da citiram glavninu mudrih, plemenitih gluposti vaših: haha, hehe...
Vi koji ste klinci, pitajte očeve, dede i babe - ko je bio čuveni grobar Srpskog fudbala Miljan Miljanić? Pitajte i kako je pola decenije otimao Partizanu titule, ližući zadnjicu tamo nekom Šajberu, pa kada se Partizan obratio Evropskim sudovima - SVE je dobio natrag, ali, pravda za Srpski fudbal nije stigla: da se Zvezda rasformira. Smeta vam predsednik tadašnjeg JSD Partizan - Tuđman, koji je bio komunjara, ali bar TADA nije činio zlo Srbima i Srbiji kao vaš prvi predsednik, udbaš Krcun, koji je po Srbiji svakog pismenog hvatao i slao na Goli Otok. Do kada će tajnama da se podriva Srbija? Zvezda i jeste stvorena kao antisrpski klub!!!

visoki srba

pre 14 godina

Ko trazi ,taj dobije uz dop. kont. u paketu jos i 3 laka komada.Nego strah me je za Plavog on je covek ni na nebu ni na zemlji od kad je kod vas na klupi.Napad je najbolja odbrana.SAMO ZVEZDA.

Banjaluka SRB

pre 14 godina

I ja sam za da Bilbija predje u jedan od nasih najvecih klubova pa da bude Anticu na oku dok ga nisu pozvali ovi iz BiH reprezentacije, profil igraca kakav nam nedostaje u spicu Srbije.

doPingovani

pre 14 godina

U potpunosti se slazem sa fk partizan! i ja sam primetio da nasi igraci ove sezone lete po terenu, ne moze covek da ih uhvati :))))
E ove komsije ne prestaju da me iznenadjuju.....

stori85

pre 14 godina

Pa ko se to nama uplasio?! Najbolje da vam daju i titulu,sad ce to vas Tole da zavrsi,on moze sve... Pene ste bili i ostali... Ceka vas pakao na marakani!!!

stari zvezdas

pre 14 godina

samo da Savo Milosevic dodje da osvezi tim dracemo vas delije....
Sta cete nam raditi?
U srpskom jeziku postoji nepostojano a, za nepostojano e nisam cuo. Mada, kad Savo dodje, mozda ga uvedete i to e..dotle mi vas deremo kao jarca, i to godinama..

Milos, Srbija

pre 14 godina

"Da ovako sklempana ekipa od treceligaskih igraca u klubu sa milionskim dugovima,kolo vodi u prvenstvu,pa kome normalnom ne bi bilo sumnjivo?"
Meni, normalnom, koji vidim protiv koga igraju i kako igraju...nista od toga nije dovoljno za Evro uspehe (kakve je recimo Partizan obecavao Grobarima), ali ako tebi nije normalno da Zvezda sa solidnim "treceligaskim" igracima pobedjuje prakticno zonase koji igraju u "Super" ligi ti imas problem. Podseticu vas da je Zvezda izbacila isti taj mali Tbilisi sa pet komada u mrezi, i da je kod kuce pobedila Slaviju u Evropi, gde se testovi rade. U cemu je sad problem? Da nije fora da ovi vasi ne mogu da se bodu (zbog "Evropskog Partizana"), pa mislite da se momci koji su konacno dobili relativno dobro vodjstvo i igraju vise cukom nego znanjem - dopinguju. A uz to, likovi koji za teretanu uzimaju Arginin, NO i ostale - nesteroidne supstance mogu biku rep da izvuku, a ovi sa anabolickim steroidima ne mogu da napune "zonase" - to je zaista smesno. Cirkus. Verovatnije je da su se vasi skinuli sa ciklusa, pa je sad postenje na vrhuncu.

Shone P.F.C.

pre 14 godina

Prvo, mislio sad da kod nas antidoping kontrola vec odavno funkcionise. Onda iz ove vesti saznam da je ima ali samo ponekad. Znaci da od toga nema nikakve vajde jer da bi uhvatili nekoga mora bas da potrefe trenutak a to je realno dosta tesko. Onda naravno ocekujem da ce vecina navijaca svih klubova pozdraviti uvodjenje ovakve mere sa ciljem poboljsanja vitestva u sportu. Medjutim ima sta i da vidim. 99% navijaca kluba koji misli da je nedodirljiv zestoko se protivi i ne samo to nego jos i tera sprdnju sa jednom merom koja je u civilizovanom svetu sasvim normalna. Gospodo DE LI JE, zapitajte se sta je to u vasim glavama kad ste protiv jedne ovakve sasvim normalne stvari. Ne samo antidoping kontrola nego i strane sudije treba da se uvedu da bi se vi dozvali pameti a vas klub dosao na mesto koje mu u ovom trenutku pripada (a to je recimo ono koje ste zauzeli na kraju proslog prvenstva ako ne i slabije). Vreme kad je Babarogic delegirao sudije a vas klub radio sta je hteo je proslost, bar bi trebalo da bude. Svojevremeno ste u kosarci uveli na mala vrata jadransku ligu misleci da cete se ovajditi jer tamo nema nas, kad ono stvari ispadose malo drugacije. Sad ne samo sto je Partizan najtrofejniji klub u istoriji jadranske lige (i ostace najtrofejniji makar ne osvojio ni jednu titulu narednih 4,5 godina) nego smo i u jos dva sporta (hokej i vaterpolo) otisli da igramo lige koje stvarno vrede i gde nema vas i vasih marifetluka. Partizan kao SD dakle napreduje i raste, zapitajte se kuda vi idete?

Pevace se tokom vikenda, "Nedelja je svanula..."!

GROBAR!!!

pre 14 godina

Hoce Partizan da im pomogne bre,da se ne ponovi "KOVACEVIC"! Seca li se neko kada je taj decko pao posle utakmice? :D Da,verovatno se natrcao tog dana,ili je mozda imao problema sa prehladom...Da,da...Zvezda je dorga,ostalo su sitnice :D

Vidimo se! Vi ste ipak mala zvezda :)

gan

pre 14 godina

Ali i nije realno da mi dobijamo sve tekme,dok nas je lagano napunio Dinamo iz Tbilisija,a ovde nam kao ne moze niko nista,tako da jeste sumnjivo-realno!

abcd

pre 14 godina

E sad ovako svi oni koji imalo sumnjaju u rad ADAS-a nek razmisle jos jednom. Moj otac je predsednik jednog dela Antidoping agencije i kao njegov sin mogu da vam potvrdim da tu nema nikakve prevare, kontroler sam bira koga ce da pregleda, i kontrole takodje nisu jeftine ne mozete ni zamisliti kolko je jedna kontrola skupa. ADAS pripada zapadnom bloku WADA-e tj kontrole su mnogo bolje nego u vecini evropskih zemalja

Пишите ћирилицом!

pre 14 godina

Играчима Звезде једино што може да пронађу у крви је ген за љубав према Звезди и ништа више јер то им је сасвим довољно да оставе срце на терену!Звезда је живот...

on ce nesto da mi prica

pre 14 godina

Pazi kad nije naivan predlog!Da ovako sklempana ekipa od treceligaskih igraca u klubu sa milionskim dugovima,kolo vodi u prvenstvu,pa kome normalnom ne bi bilo sumnjivo?Nego,voleo bih da se u derbiju igra leprsav fudbal,pa neka bolji pobedi!Samo da ne bude na silu,sirovu snagu,batine...i ostalog cime se sluze ekipe koje nemaju kvalitet...samo se toga plasim.
(mille grobar, 24. novembar 2009 13:36)

vi imate kvalitet . . .vec ste ga pokazali u evropi i protiv cukarickog.. doping kontrola?? buahaha sve ce da urade samo da omalovazavaju svetske sampione

Lothar

pre 14 godina

Ne znam zasto se navijaci komsija plase ako vec misle da su im igraci cisti!? A,da o kosarci nemojte da pisete ,molim vas. Neki ovde nisu bili rodjeni kad je komsinica osvojila poslednju titulu u kosarci...a,ha,ha,ha!

Milan

pre 14 godina

Ne znam da li je neka psiholoska igra, ili spremanje izgovora, ali sam siguran da ni oni sami ne zele to, jer se vecina sportista u domacim takmicenjima kljuka raznim sredstvima. Pouzdano znam da je tako u nizim fudbalskim ligama, zenskoj (!) kosarkaskoj super ligi, o borilackim sportovima da i ne govorim.

lesa

pre 14 godina

Ne znam gani čemu tolika frka, i kokodakanje za doping kontrolu?To postoji u svim civilizovanim takmičenjima.Partizan odavno traži doping kontrolu,a znamo ko koči.Znamo i čiji su igrači padali na treninzima. Uostalom ako se ne drogirate nemate čega da se zentujete.Samo se bojim da će se naprasno povrediti mnogi igrači pred derbi.Zaista vas ne razumem, doping kontrola je normalna stvar, sem kod nas izgleda.

djape

pre 14 godina

Pa dobro nek bude i da ljudi iz Partizana traže alibi za eventualni poraz. Ali i ako je tako u čemu je problem da se ta pojačana antidoping kontrola uradi?

rrema

pre 14 godina

A ako ste tako cisti, ako trcite i borite se , zasto je problem da se odradi doping kontrola? Zanimljivo da posle Tbilisija i Slavije koji su vam dali 8 golova u cetiri tekme (citaj: napunili vas ko manjerku), vi vise ne mozete da primite gol u zemlji Srbiji! Jako zanimljivo... I da, sto se tice Evrope, preskocite jednom taj avgust, pa cemo moci da pricamo. Ovako- niste na mapi, nema vas, ne postojite...

del piero

pre 14 godina

Ma cigani nemaju sanse da dobiju..i ako mi je muka od partizana njihove igre i race petrovica,oni sad vec imaju kompleks,jos ova njihova ekipa dans...haos ko tu igra...lekic reprezentativac...mislio da je skrivena kamera kad su ga zvali..eto kolko veruje u sebe igrac zvezde

Delija4ever

pre 14 godina

Potez ocajnika.
To sto su brzi i bolji od vas ne znaci da se dopinguju.
Ali nema veze, potpuno podrzavam tu doping kontrolu, garantujem da se niko iz Zvezde ne dopinguje.

A vi grobari umesto da mislite o kupu u sredu, pa o Tuluzu u cetvrtak, vi vec o derbiju, a u Zvezdi sve laganica, svi jedva cekaju derbi pa da bude +7, a vi se ustvari plasite derbija.
Sta da se radi, Partizan propada.

sport

pre 14 godina

Sta se lozite i jedni i drugi? Ukoliko Zvezda dobije derbi sledecu prvenstvenu ce kiksati,isto vazi i za Partizan.Mislim da ce biti nereseno na kraju, cisto da svima bude lepo i da se drzi neizvesnost prvenstva.

Srcolomac

pre 14 godina

Pitam se gde je zvedi prosle sezone bilo to srce sto ostavljaju na terenu,koje su mesto zauzeli bili na kraju prosle sezone ono? trece? cetvrto? ...

Marko

pre 14 godina

Kamo lepe srece da se dopinguju i jedni i drugi pa da bar odgledam jedan dobar derbi!Posto zadnjih godina i jedni i drugi su igrali sve sem fudbala!

TI SE BORI SEVER CE DA GORI!

pre 14 godina

Bolje vi grobari spremite dobrodoslicu za Bjeku i Zeku,posto se ponovo vracaju u vas mali klub..A nas ne morate da proveravate iako znam da su strah i kompleks zeznuta stvar..I da,nista vas nece spasiti u subotu,krece ponovo serija od 10 godina nepobedivosti na Mari..Ti si samo mali Partizan!

Nikola

pre 14 godina

"I pored povremenih inicijativa da se uvede redovna doping kontrola na utakmicama Jelen Superlige Srbije do sada redovni testovi nisu zaživeli. Rađeni su na pojedinim utakmicama na zahtev Antidoping agencije.

Prema propisima UEFA posle svake utakmice radi doping test dvojici igrača svakog tima. U Srbiji se, kada se primenjivala kontrola, uzimao uzorak od po jednog igrača obe ekipe."

O kakvoj onda regularnoj ligi mi pricamo? Sve sto je u normalnim drzavama najnormalnija stvar-kod nas se gleda iz nekog drugog, "pametnijeg" ugla.

Realno

pre 14 godina

Partizan ovo traži već 10 godina, a Crvena Zvezda je ta koja sve vreme koči da se u praksu uvede ono što je već u celoj Evropi praksa. Srbija uvek mora biti poslednja kad je nešto pametno na pomolu.

V

pre 14 godina

Ahahahaha, stvarno nisam mogao da izdrzim a da ne ostavim komentar ( naporno je kucati text sa mobilnog ). Ja znam da oni vama sigurno izgledaju k'o ZMAJEVI dok kidaju, bore se za svaku loptu itd. Nemojte da se brukate ovako. Na utakmicama kvalifikacija za evropu kad su najvise kidali su sigurno postojale kontrole a ZVEZDA ionako pobedjuje sa 1:0 zar ne? :)
I jos jednom: ahahahahaha

Cofi

pre 14 godina

Ovi vec namirisali ubedljiv poraz,a do utakmice jos cetiri dana!Momci u crveno belom znate sta vam je ciniti,zgazite ih jos ubedljivije nego sto sami ocekuju.Zvezda!;))))))))))

tony partizan

pre 14 godina

Prvo, nisu dopingovani vec ekipe nesmeju da sutnu na gol kada igraju protiv njih. Drugo, nije proverena informacija. Trece, procitajte sta ste sada napisali, pa se setite da ste trazili "dodatnu" doping kontrolu kada su vas "brazilci" iz Tbilisija ohladili 2:0..
P.S. Kako cemo vas samo spustiti na zemlju, zivi bili pa videli

Djuka

pre 14 godina

Ne biste verovali koliko su zabranjana sredstva tj. steroidi rasprostranjeni ne samo kod profesionalnih sportista vec i kod obicnih klinaca po teretanama.
Moj drug igra po nizerazrednim fudbalskim ligama i kaze da je to tamo haos. Maltene uzima ko sta stigne. Ne verujem da se nesto bitno razlikuje u prvoj ligi jer KONTROLE NEMA! Da ne zaboravim onu Terzicevu smejuriju po kojoj trener ekipe bira koga ce da provere. Pa naravno da nece izabrati one koji su dopingovani.
Kontrola na svim tekmama pa da vidimo...

Ognjen

pre 14 godina

Ovo govori koliko su nesigurni u sebe. Ovo ce samo lose uticati na jos losiji moral njihove ekipe. Zaista mi je drago vidjeti koliko nas se boje i zato odoh u kladionicu da se kladim na Zvezdu jer dobijamo sigurno.

Free Jagodinac

pre 14 godina

ako je i od partizana mnogo je,podlo je,kvarno je,zlobno je...al` šta drugo očekivati od njih!!!???
Raspalite po partizanima,nema milosti,puni,buši,hi hi hi

Jagodina cela CrVeNo BeLa

SrbIN

pre 14 godina

Pa nije ni čudo što ovaj Partizan bruka Srbiju po Evropi, ne samo što loše igraju, što je loš trener, pa i igrači, nego što su i iskompleksirani. Pa oni već traže alibi za poraz... posle ovog dobiće pet komada. Zvezdinim igračima su najveći doping njeni vatreni i jednostavno najbolji navijači. Ma žalosno nije ni za komentar...

Delinquent Habits

pre 14 godina

Jedva cekam derbi!

Cigani lakse malo sa tim poganim recima da vas ne bi podsecao na rezultete skorasnjih derbija u rupi!

NAPRED PARTIZAN GAZI CIGANE!

Delija

pre 14 godina

Vama ni doping ne bi pomogao.Vama bi pomogao samo jedan lekic....a svi znamo ko je taj lekic.
Poraz vam ne gine.Bice zime....najavljuju -7...ohohoh...
DELIJE KOSOVO

mille grobar

pre 14 godina

Pazi kad nije naivan predlog!Da ovako sklempana ekipa od treceligaskih igraca u klubu sa milionskim dugovima,kolo vodi u prvenstvu,pa kome normalnom ne bi bilo sumnjivo?Nego,voleo bih da se u derbiju igra leprsav fudbal,pa neka bolji pobedi!Samo da ne bude na silu,sirovu snagu,batine...i ostalog cime se sluze ekipe koje nemaju kvalitet...samo se toga plasim.

ko-ometator

pre 14 godina

Ljudi nemojte da podcenjujete Partizan, oni imaju najbolju skolu fudbala u EVROPI...

Svi se uce na njihovim greskama! Hahaha

A ovo za doping test je samo upozorenje Karadzica Tome igracima i FK Crvena Zvezda da ce biti naterani da rade doping test ako napune partizan hahahaha tako providan potez, zloupotrebljavanje funkcije i to totalno neosnovano! Ali neka, sada verovatno to rade jer nemaju cega da se plase posto se diara i moreira vise ne bockaju posto su ocigledno od ikona spali na dve crne mrlje na terenu!

grom

pre 14 godina

hahahaha, ne moze Zuti da veruje kako trce ovi nasi pa pomislio da su nadrogirani :))). trcite magarci, trcite a manje se hvalite pa cete i vi moci da trcite ovako.

Sasa

pre 14 godina

Bravo za ovu inicijativu, jer nemoguce da igraci koji su deklasirani od tamo nekog Dinama iz Tbilisija i Slavije iz Praga odjednom beleze dobre rezultate, mada i one pobede od 1-0 su sumljive, savez je opet poceo da mesa svoje prste cini mi se. Ne bi me cudilo da im u subotu neki novi Tanovic ili Babarogic svirne jedan penal i crveni za igrace Partizana......

Lepi Fika

pre 14 godina

Samo nemojte stamenog Tutoru da terate na kontrolu,ostali moze...
Tutora bi ceo napad jsd paltizana stavio u mali dzep...
Samo napred Zvezdo...
Ispod 3 razlike,ne racunam...

Lepi Fika

pre 14 godina

Posto vam se sprema "potop" onda nije ni cudno da cinite sve da ga ublazite ili dovedete pod "?".
Momci znate sta vam je ciniti u subotu...
Opkoli...
Samo napred Zvezdo...

Mihajlo S.

pre 14 godina

Pazi sad, doping kontrolu trazi klub ciji se funkcioneri godinama "izvlace" kod svake akcije drzave usmerene ka hvatanju lopova u fudbalu.

Lepi Fika

pre 14 godina

Posto vam se sprema "potop" onda nije ni cudno da cinite sve da ga ublazite ili dovedete pod "?".
Momci znate sta vam je ciniti u subotu...
Opkoli...
Samo napred Zvezdo...

Djuka

pre 14 godina

Ne biste verovali koliko su zabranjana sredstva tj. steroidi rasprostranjeni ne samo kod profesionalnih sportista vec i kod obicnih klinaca po teretanama.
Moj drug igra po nizerazrednim fudbalskim ligama i kaze da je to tamo haos. Maltene uzima ko sta stigne. Ne verujem da se nesto bitno razlikuje u prvoj ligi jer KONTROLE NEMA! Da ne zaboravim onu Terzicevu smejuriju po kojoj trener ekipe bira koga ce da provere. Pa naravno da nece izabrati one koji su dopingovani.
Kontrola na svim tekmama pa da vidimo...

Realno

pre 14 godina

Partizan ovo traži već 10 godina, a Crvena Zvezda je ta koja sve vreme koči da se u praksu uvede ono što je već u celoj Evropi praksa. Srbija uvek mora biti poslednja kad je nešto pametno na pomolu.

Пишите ћирилицом!

pre 14 godina

Играчима Звезде једино што може да пронађу у крви је ген за љубав према Звезди и ништа више јер то им је сасвим довољно да оставе срце на терену!Звезда је живот...

acomurija

pre 14 godina

Sve poruke do ovog trenutka objavljene pročitah - i samo da citiram glavninu mudrih, plemenitih gluposti vaših: haha, hehe...
Vi koji ste klinci, pitajte očeve, dede i babe - ko je bio čuveni grobar Srpskog fudbala Miljan Miljanić? Pitajte i kako je pola decenije otimao Partizanu titule, ližući zadnjicu tamo nekom Šajberu, pa kada se Partizan obratio Evropskim sudovima - SVE je dobio natrag, ali, pravda za Srpski fudbal nije stigla: da se Zvezda rasformira. Smeta vam predsednik tadašnjeg JSD Partizan - Tuđman, koji je bio komunjara, ali bar TADA nije činio zlo Srbima i Srbiji kao vaš prvi predsednik, udbaš Krcun, koji je po Srbiji svakog pismenog hvatao i slao na Goli Otok. Do kada će tajnama da se podriva Srbija? Zvezda i jeste stvorena kao antisrpski klub!!!

stori85

pre 14 godina

Pa ko se to nama uplasio?! Najbolje da vam daju i titulu,sad ce to vas Tole da zavrsi,on moze sve... Pene ste bili i ostali... Ceka vas pakao na marakani!!!

Free Jagodinac

pre 14 godina

ako je i od partizana mnogo je,podlo je,kvarno je,zlobno je...al` šta drugo očekivati od njih!!!???
Raspalite po partizanima,nema milosti,puni,buši,hi hi hi

Jagodina cela CrVeNo BeLa

Sasa

pre 14 godina

Bravo za ovu inicijativu, jer nemoguce da igraci koji su deklasirani od tamo nekog Dinama iz Tbilisija i Slavije iz Praga odjednom beleze dobre rezultate, mada i one pobede od 1-0 su sumljive, savez je opet poceo da mesa svoje prste cini mi se. Ne bi me cudilo da im u subotu neki novi Tanovic ili Babarogic svirne jedan penal i crveni za igrace Partizana......

mille grobar

pre 14 godina

Pazi kad nije naivan predlog!Da ovako sklempana ekipa od treceligaskih igraca u klubu sa milionskim dugovima,kolo vodi u prvenstvu,pa kome normalnom ne bi bilo sumnjivo?Nego,voleo bih da se u derbiju igra leprsav fudbal,pa neka bolji pobedi!Samo da ne bude na silu,sirovu snagu,batine...i ostalog cime se sluze ekipe koje nemaju kvalitet...samo se toga plasim.

Delinquent Habits

pre 14 godina

Jedva cekam derbi!

Cigani lakse malo sa tim poganim recima da vas ne bi podsecao na rezultete skorasnjih derbija u rupi!

NAPRED PARTIZAN GAZI CIGANE!

grom

pre 14 godina

hahahaha, ne moze Zuti da veruje kako trce ovi nasi pa pomislio da su nadrogirani :))). trcite magarci, trcite a manje se hvalite pa cete i vi moci da trcite ovako.

GROBAR!!!

pre 14 godina

Hoce Partizan da im pomogne bre,da se ne ponovi "KOVACEVIC"! Seca li se neko kada je taj decko pao posle utakmice? :D Da,verovatno se natrcao tog dana,ili je mozda imao problema sa prehladom...Da,da...Zvezda je dorga,ostalo su sitnice :D

Vidimo se! Vi ste ipak mala zvezda :)

Lepi Fika

pre 14 godina

Samo nemojte stamenog Tutoru da terate na kontrolu,ostali moze...
Tutora bi ceo napad jsd paltizana stavio u mali dzep...
Samo napred Zvezdo...
Ispod 3 razlike,ne racunam...

TI SE BORI SEVER CE DA GORI!

pre 14 godina

Bolje vi grobari spremite dobrodoslicu za Bjeku i Zeku,posto se ponovo vracaju u vas mali klub..A nas ne morate da proveravate iako znam da su strah i kompleks zeznuta stvar..I da,nista vas nece spasiti u subotu,krece ponovo serija od 10 godina nepobedivosti na Mari..Ti si samo mali Partizan!

rrema

pre 14 godina

A ako ste tako cisti, ako trcite i borite se , zasto je problem da se odradi doping kontrola? Zanimljivo da posle Tbilisija i Slavije koji su vam dali 8 golova u cetiri tekme (citaj: napunili vas ko manjerku), vi vise ne mozete da primite gol u zemlji Srbiji! Jako zanimljivo... I da, sto se tice Evrope, preskocite jednom taj avgust, pa cemo moci da pricamo. Ovako- niste na mapi, nema vas, ne postojite...

Shone P.F.C.

pre 14 godina

Prvo, mislio sad da kod nas antidoping kontrola vec odavno funkcionise. Onda iz ove vesti saznam da je ima ali samo ponekad. Znaci da od toga nema nikakve vajde jer da bi uhvatili nekoga mora bas da potrefe trenutak a to je realno dosta tesko. Onda naravno ocekujem da ce vecina navijaca svih klubova pozdraviti uvodjenje ovakve mere sa ciljem poboljsanja vitestva u sportu. Medjutim ima sta i da vidim. 99% navijaca kluba koji misli da je nedodirljiv zestoko se protivi i ne samo to nego jos i tera sprdnju sa jednom merom koja je u civilizovanom svetu sasvim normalna. Gospodo DE LI JE, zapitajte se sta je to u vasim glavama kad ste protiv jedne ovakve sasvim normalne stvari. Ne samo antidoping kontrola nego i strane sudije treba da se uvedu da bi se vi dozvali pameti a vas klub dosao na mesto koje mu u ovom trenutku pripada (a to je recimo ono koje ste zauzeli na kraju proslog prvenstva ako ne i slabije). Vreme kad je Babarogic delegirao sudije a vas klub radio sta je hteo je proslost, bar bi trebalo da bude. Svojevremeno ste u kosarci uveli na mala vrata jadransku ligu misleci da cete se ovajditi jer tamo nema nas, kad ono stvari ispadose malo drugacije. Sad ne samo sto je Partizan najtrofejniji klub u istoriji jadranske lige (i ostace najtrofejniji makar ne osvojio ni jednu titulu narednih 4,5 godina) nego smo i u jos dva sporta (hokej i vaterpolo) otisli da igramo lige koje stvarno vrede i gde nema vas i vasih marifetluka. Partizan kao SD dakle napreduje i raste, zapitajte se kuda vi idete?

Pevace se tokom vikenda, "Nedelja je svanula..."!

doPingovani

pre 14 godina

U potpunosti se slazem sa fk partizan! i ja sam primetio da nasi igraci ove sezone lete po terenu, ne moze covek da ih uhvati :))))
E ove komsije ne prestaju da me iznenadjuju.....

ko-ometator

pre 14 godina

Ljudi nemojte da podcenjujete Partizan, oni imaju najbolju skolu fudbala u EVROPI...

Svi se uce na njihovim greskama! Hahaha

A ovo za doping test je samo upozorenje Karadzica Tome igracima i FK Crvena Zvezda da ce biti naterani da rade doping test ako napune partizan hahahaha tako providan potez, zloupotrebljavanje funkcije i to totalno neosnovano! Ali neka, sada verovatno to rade jer nemaju cega da se plase posto se diara i moreira vise ne bockaju posto su ocigledno od ikona spali na dve crne mrlje na terenu!

Ognjen

pre 14 godina

Ovo govori koliko su nesigurni u sebe. Ovo ce samo lose uticati na jos losiji moral njihove ekipe. Zaista mi je drago vidjeti koliko nas se boje i zato odoh u kladionicu da se kladim na Zvezdu jer dobijamo sigurno.

Delija

pre 14 godina

Vama ni doping ne bi pomogao.Vama bi pomogao samo jedan lekic....a svi znamo ko je taj lekic.
Poraz vam ne gine.Bice zime....najavljuju -7...ohohoh...
DELIJE KOSOVO

lesa

pre 14 godina

Ne znam gani čemu tolika frka, i kokodakanje za doping kontrolu?To postoji u svim civilizovanim takmičenjima.Partizan odavno traži doping kontrolu,a znamo ko koči.Znamo i čiji su igrači padali na treninzima. Uostalom ako se ne drogirate nemate čega da se zentujete.Samo se bojim da će se naprasno povrediti mnogi igrači pred derbi.Zaista vas ne razumem, doping kontrola je normalna stvar, sem kod nas izgleda.

SrbIN

pre 14 godina

Pa nije ni čudo što ovaj Partizan bruka Srbiju po Evropi, ne samo što loše igraju, što je loš trener, pa i igrači, nego što su i iskompleksirani. Pa oni već traže alibi za poraz... posle ovog dobiće pet komada. Zvezdinim igračima su najveći doping njeni vatreni i jednostavno najbolji navijači. Ma žalosno nije ni za komentar...

Cofi

pre 14 godina

Ovi vec namirisali ubedljiv poraz,a do utakmice jos cetiri dana!Momci u crveno belom znate sta vam je ciniti,zgazite ih jos ubedljivije nego sto sami ocekuju.Zvezda!;))))))))))

V

pre 14 godina

Ahahahaha, stvarno nisam mogao da izdrzim a da ne ostavim komentar ( naporno je kucati text sa mobilnog ). Ja znam da oni vama sigurno izgledaju k'o ZMAJEVI dok kidaju, bore se za svaku loptu itd. Nemojte da se brukate ovako. Na utakmicama kvalifikacija za evropu kad su najvise kidali su sigurno postojale kontrole a ZVEZDA ionako pobedjuje sa 1:0 zar ne? :)
I jos jednom: ahahahahaha

Lothar

pre 14 godina

Ne znam zasto se navijaci komsija plase ako vec misle da su im igraci cisti!? A,da o kosarci nemojte da pisete ,molim vas. Neki ovde nisu bili rodjeni kad je komsinica osvojila poslednju titulu u kosarci...a,ha,ha,ha!

tony partizan

pre 14 godina

Prvo, nisu dopingovani vec ekipe nesmeju da sutnu na gol kada igraju protiv njih. Drugo, nije proverena informacija. Trece, procitajte sta ste sada napisali, pa se setite da ste trazili "dodatnu" doping kontrolu kada su vas "brazilci" iz Tbilisija ohladili 2:0..
P.S. Kako cemo vas samo spustiti na zemlju, zivi bili pa videli

Mihajlo S.

pre 14 godina

Pazi sad, doping kontrolu trazi klub ciji se funkcioneri godinama "izvlace" kod svake akcije drzave usmerene ka hvatanju lopova u fudbalu.

djape

pre 14 godina

Pa dobro nek bude i da ljudi iz Partizana traže alibi za eventualni poraz. Ali i ako je tako u čemu je problem da se ta pojačana antidoping kontrola uradi?

visoki srba

pre 14 godina

Ko trazi ,taj dobije uz dop. kont. u paketu jos i 3 laka komada.Nego strah me je za Plavog on je covek ni na nebu ni na zemlji od kad je kod vas na klupi.Napad je najbolja odbrana.SAMO ZVEZDA.

abcd

pre 14 godina

E sad ovako svi oni koji imalo sumnjaju u rad ADAS-a nek razmisle jos jednom. Moj otac je predsednik jednog dela Antidoping agencije i kao njegov sin mogu da vam potvrdim da tu nema nikakve prevare, kontroler sam bira koga ce da pregleda, i kontrole takodje nisu jeftine ne mozete ni zamisliti kolko je jedna kontrola skupa. ADAS pripada zapadnom bloku WADA-e tj kontrole su mnogo bolje nego u vecini evropskih zemalja

Marko

pre 14 godina

Kamo lepe srece da se dopinguju i jedni i drugi pa da bar odgledam jedan dobar derbi!Posto zadnjih godina i jedni i drugi su igrali sve sem fudbala!

Milos, Srbija

pre 14 godina

"Da ovako sklempana ekipa od treceligaskih igraca u klubu sa milionskim dugovima,kolo vodi u prvenstvu,pa kome normalnom ne bi bilo sumnjivo?"
Meni, normalnom, koji vidim protiv koga igraju i kako igraju...nista od toga nije dovoljno za Evro uspehe (kakve je recimo Partizan obecavao Grobarima), ali ako tebi nije normalno da Zvezda sa solidnim "treceligaskim" igracima pobedjuje prakticno zonase koji igraju u "Super" ligi ti imas problem. Podseticu vas da je Zvezda izbacila isti taj mali Tbilisi sa pet komada u mrezi, i da je kod kuce pobedila Slaviju u Evropi, gde se testovi rade. U cemu je sad problem? Da nije fora da ovi vasi ne mogu da se bodu (zbog "Evropskog Partizana"), pa mislite da se momci koji su konacno dobili relativno dobro vodjstvo i igraju vise cukom nego znanjem - dopinguju. A uz to, likovi koji za teretanu uzimaju Arginin, NO i ostale - nesteroidne supstance mogu biku rep da izvuku, a ovi sa anabolickim steroidima ne mogu da napune "zonase" - to je zaista smesno. Cirkus. Verovatnije je da su se vasi skinuli sa ciklusa, pa je sad postenje na vrhuncu.

Milan

pre 14 godina

Ne znam da li je neka psiholoska igra, ili spremanje izgovora, ali sam siguran da ni oni sami ne zele to, jer se vecina sportista u domacim takmicenjima kljuka raznim sredstvima. Pouzdano znam da je tako u nizim fudbalskim ligama, zenskoj (!) kosarkaskoj super ligi, o borilackim sportovima da i ne govorim.

Nikola

pre 14 godina

"I pored povremenih inicijativa da se uvede redovna doping kontrola na utakmicama Jelen Superlige Srbije do sada redovni testovi nisu zaživeli. Rađeni su na pojedinim utakmicama na zahtev Antidoping agencije.

Prema propisima UEFA posle svake utakmice radi doping test dvojici igrača svakog tima. U Srbiji se, kada se primenjivala kontrola, uzimao uzorak od po jednog igrača obe ekipe."

O kakvoj onda regularnoj ligi mi pricamo? Sve sto je u normalnim drzavama najnormalnija stvar-kod nas se gleda iz nekog drugog, "pametnijeg" ugla.

Srcolomac

pre 14 godina

Pitam se gde je zvedi prosle sezone bilo to srce sto ostavljaju na terenu,koje su mesto zauzeli bili na kraju prosle sezone ono? trece? cetvrto? ...

Banjaluka SRB

pre 14 godina

I ja sam za da Bilbija predje u jedan od nasih najvecih klubova pa da bude Anticu na oku dok ga nisu pozvali ovi iz BiH reprezentacije, profil igraca kakav nam nedostaje u spicu Srbije.

del piero

pre 14 godina

Ma cigani nemaju sanse da dobiju..i ako mi je muka od partizana njihove igre i race petrovica,oni sad vec imaju kompleks,jos ova njihova ekipa dans...haos ko tu igra...lekic reprezentativac...mislio da je skrivena kamera kad su ga zvali..eto kolko veruje u sebe igrac zvezde

gan

pre 14 godina

Ali i nije realno da mi dobijamo sve tekme,dok nas je lagano napunio Dinamo iz Tbilisija,a ovde nam kao ne moze niko nista,tako da jeste sumnjivo-realno!

Delija4ever

pre 14 godina

Potez ocajnika.
To sto su brzi i bolji od vas ne znaci da se dopinguju.
Ali nema veze, potpuno podrzavam tu doping kontrolu, garantujem da se niko iz Zvezde ne dopinguje.

A vi grobari umesto da mislite o kupu u sredu, pa o Tuluzu u cetvrtak, vi vec o derbiju, a u Zvezdi sve laganica, svi jedva cekaju derbi pa da bude +7, a vi se ustvari plasite derbija.
Sta da se radi, Partizan propada.

on ce nesto da mi prica

pre 14 godina

Pazi kad nije naivan predlog!Da ovako sklempana ekipa od treceligaskih igraca u klubu sa milionskim dugovima,kolo vodi u prvenstvu,pa kome normalnom ne bi bilo sumnjivo?Nego,voleo bih da se u derbiju igra leprsav fudbal,pa neka bolji pobedi!Samo da ne bude na silu,sirovu snagu,batine...i ostalog cime se sluze ekipe koje nemaju kvalitet...samo se toga plasim.
(mille grobar, 24. novembar 2009 13:36)

vi imate kvalitet . . .vec ste ga pokazali u evropi i protiv cukarickog.. doping kontrola?? buahaha sve ce da urade samo da omalovazavaju svetske sampione

stari zvezdas

pre 14 godina

samo da Savo Milosevic dodje da osvezi tim dracemo vas delije....
Sta cete nam raditi?
U srpskom jeziku postoji nepostojano a, za nepostojano e nisam cuo. Mada, kad Savo dodje, mozda ga uvedete i to e..dotle mi vas deremo kao jarca, i to godinama..

Mecklejn

pre 14 godina

Krstajic:Ma da li je moguce da oni tako trce a mi ne mozemo?Pa ma*ku mu,mora da su na nekim drogama!
Gavrancic:u pravu si kolega,nemoguce je pretrcati vise od 3 km po utakmici ,a da ne budes na nekim supstancama i opijatima!
Djuric:Nista ne brinite momci,zatrazicu doping kontrolu,a ako ni to ne uspe,zalicemo se na sudiju,ili visoku travu,mada mogli bi i na preglasnu publiku!

sport

pre 14 godina

Sta se lozite i jedni i drugi? Ukoliko Zvezda dobije derbi sledecu prvenstvenu ce kiksati,isto vazi i za Partizan.Mislim da ce biti nereseno na kraju, cisto da svima bude lepo i da se drzi neizvesnost prvenstva.

pedro

pre 14 godina

Mislim krajnje je vreme bilo....svaki derbi je neko dopingovan...narocito...ovo Zvezdasi....vreme je da se tome stane u kraj..:))

krasicdarko

pre 14 godina

grobari pa zar mislite da ce vas spasiti doping test. primicete makar 2 komada.nikako drugacije da nas pobedite pa trazite doping. kubanac sever

Lepi Fika

pre 14 godina

Posto vam se sprema "potop" onda nije ni cudno da cinite sve da ga ublazite ili dovedete pod "?".
Momci znate sta vam je ciniti u subotu...
Opkoli...
Samo napred Zvezdo...

Sasa

pre 14 godina

Bravo za ovu inicijativu, jer nemoguce da igraci koji su deklasirani od tamo nekog Dinama iz Tbilisija i Slavije iz Praga odjednom beleze dobre rezultate, mada i one pobede od 1-0 su sumljive, savez je opet poceo da mesa svoje prste cini mi se. Ne bi me cudilo da im u subotu neki novi Tanovic ili Babarogic svirne jedan penal i crveni za igrace Partizana......

acomurija

pre 14 godina

Sve poruke do ovog trenutka objavljene pročitah - i samo da citiram glavninu mudrih, plemenitih gluposti vaših: haha, hehe...
Vi koji ste klinci, pitajte očeve, dede i babe - ko je bio čuveni grobar Srpskog fudbala Miljan Miljanić? Pitajte i kako je pola decenije otimao Partizanu titule, ližući zadnjicu tamo nekom Šajberu, pa kada se Partizan obratio Evropskim sudovima - SVE je dobio natrag, ali, pravda za Srpski fudbal nije stigla: da se Zvezda rasformira. Smeta vam predsednik tadašnjeg JSD Partizan - Tuđman, koji je bio komunjara, ali bar TADA nije činio zlo Srbima i Srbiji kao vaš prvi predsednik, udbaš Krcun, koji je po Srbiji svakog pismenog hvatao i slao na Goli Otok. Do kada će tajnama da se podriva Srbija? Zvezda i jeste stvorena kao antisrpski klub!!!

mille grobar

pre 14 godina

Pazi kad nije naivan predlog!Da ovako sklempana ekipa od treceligaskih igraca u klubu sa milionskim dugovima,kolo vodi u prvenstvu,pa kome normalnom ne bi bilo sumnjivo?Nego,voleo bih da se u derbiju igra leprsav fudbal,pa neka bolji pobedi!Samo da ne bude na silu,sirovu snagu,batine...i ostalog cime se sluze ekipe koje nemaju kvalitet...samo se toga plasim.

Delinquent Habits

pre 14 godina

Jedva cekam derbi!

Cigani lakse malo sa tim poganim recima da vas ne bi podsecao na rezultete skorasnjih derbija u rupi!

NAPRED PARTIZAN GAZI CIGANE!

Realno

pre 14 godina

Partizan ovo traži već 10 godina, a Crvena Zvezda je ta koja sve vreme koči da se u praksu uvede ono što je već u celoj Evropi praksa. Srbija uvek mora biti poslednja kad je nešto pametno na pomolu.

stari zvezdas

pre 14 godina

samo da Savo Milosevic dodje da osvezi tim dracemo vas delije....
Sta cete nam raditi?
U srpskom jeziku postoji nepostojano a, za nepostojano e nisam cuo. Mada, kad Savo dodje, mozda ga uvedete i to e..dotle mi vas deremo kao jarca, i to godinama..

stori85

pre 14 godina

Pa ko se to nama uplasio?! Najbolje da vam daju i titulu,sad ce to vas Tole da zavrsi,on moze sve... Pene ste bili i ostali... Ceka vas pakao na marakani!!!

GROBAR!!!

pre 14 godina

Hoce Partizan da im pomogne bre,da se ne ponovi "KOVACEVIC"! Seca li se neko kada je taj decko pao posle utakmice? :D Da,verovatno se natrcao tog dana,ili je mozda imao problema sa prehladom...Da,da...Zvezda je dorga,ostalo su sitnice :D

Vidimo se! Vi ste ipak mala zvezda :)

Srcolomac

pre 14 godina

Pitam se gde je zvedi prosle sezone bilo to srce sto ostavljaju na terenu,koje su mesto zauzeli bili na kraju prosle sezone ono? trece? cetvrto? ...

rrema

pre 14 godina

A ako ste tako cisti, ako trcite i borite se , zasto je problem da se odradi doping kontrola? Zanimljivo da posle Tbilisija i Slavije koji su vam dali 8 golova u cetiri tekme (citaj: napunili vas ko manjerku), vi vise ne mozete da primite gol u zemlji Srbiji! Jako zanimljivo... I da, sto se tice Evrope, preskocite jednom taj avgust, pa cemo moci da pricamo. Ovako- niste na mapi, nema vas, ne postojite...

V

pre 14 godina

Ahahahaha, stvarno nisam mogao da izdrzim a da ne ostavim komentar ( naporno je kucati text sa mobilnog ). Ja znam da oni vama sigurno izgledaju k'o ZMAJEVI dok kidaju, bore se za svaku loptu itd. Nemojte da se brukate ovako. Na utakmicama kvalifikacija za evropu kad su najvise kidali su sigurno postojale kontrole a ZVEZDA ionako pobedjuje sa 1:0 zar ne? :)
I jos jednom: ahahahahaha

Free Jagodinac

pre 14 godina

ako je i od partizana mnogo je,podlo je,kvarno je,zlobno je...al` šta drugo očekivati od njih!!!???
Raspalite po partizanima,nema milosti,puni,buši,hi hi hi

Jagodina cela CrVeNo BeLa

Пишите ћирилицом!

pre 14 godina

Играчима Звезде једино што може да пронађу у крви је ген за љубав према Звезди и ништа више јер то им је сасвим довољно да оставе срце на терену!Звезда је живот...

visoki srba

pre 14 godina

Ko trazi ,taj dobije uz dop. kont. u paketu jos i 3 laka komada.Nego strah me je za Plavog on je covek ni na nebu ni na zemlji od kad je kod vas na klupi.Napad je najbolja odbrana.SAMO ZVEZDA.

Lepi Fika

pre 14 godina

Samo nemojte stamenog Tutoru da terate na kontrolu,ostali moze...
Tutora bi ceo napad jsd paltizana stavio u mali dzep...
Samo napred Zvezdo...
Ispod 3 razlike,ne racunam...

gan

pre 14 godina

Ali i nije realno da mi dobijamo sve tekme,dok nas je lagano napunio Dinamo iz Tbilisija,a ovde nam kao ne moze niko nista,tako da jeste sumnjivo-realno!

grom

pre 14 godina

hahahaha, ne moze Zuti da veruje kako trce ovi nasi pa pomislio da su nadrogirani :))). trcite magarci, trcite a manje se hvalite pa cete i vi moci da trcite ovako.

Delija

pre 14 godina

Vama ni doping ne bi pomogao.Vama bi pomogao samo jedan lekic....a svi znamo ko je taj lekic.
Poraz vam ne gine.Bice zime....najavljuju -7...ohohoh...
DELIJE KOSOVO

ko-ometator

pre 14 godina

Ljudi nemojte da podcenjujete Partizan, oni imaju najbolju skolu fudbala u EVROPI...

Svi se uce na njihovim greskama! Hahaha

A ovo za doping test je samo upozorenje Karadzica Tome igracima i FK Crvena Zvezda da ce biti naterani da rade doping test ako napune partizan hahahaha tako providan potez, zloupotrebljavanje funkcije i to totalno neosnovano! Ali neka, sada verovatno to rade jer nemaju cega da se plase posto se diara i moreira vise ne bockaju posto su ocigledno od ikona spali na dve crne mrlje na terenu!

tony partizan

pre 14 godina

Prvo, nisu dopingovani vec ekipe nesmeju da sutnu na gol kada igraju protiv njih. Drugo, nije proverena informacija. Trece, procitajte sta ste sada napisali, pa se setite da ste trazili "dodatnu" doping kontrolu kada su vas "brazilci" iz Tbilisija ohladili 2:0..
P.S. Kako cemo vas samo spustiti na zemlju, zivi bili pa videli

on ce nesto da mi prica

pre 14 godina

Pazi kad nije naivan predlog!Da ovako sklempana ekipa od treceligaskih igraca u klubu sa milionskim dugovima,kolo vodi u prvenstvu,pa kome normalnom ne bi bilo sumnjivo?Nego,voleo bih da se u derbiju igra leprsav fudbal,pa neka bolji pobedi!Samo da ne bude na silu,sirovu snagu,batine...i ostalog cime se sluze ekipe koje nemaju kvalitet...samo se toga plasim.
(mille grobar, 24. novembar 2009 13:36)

vi imate kvalitet . . .vec ste ga pokazali u evropi i protiv cukarickog.. doping kontrola?? buahaha sve ce da urade samo da omalovazavaju svetske sampione

TI SE BORI SEVER CE DA GORI!

pre 14 godina

Bolje vi grobari spremite dobrodoslicu za Bjeku i Zeku,posto se ponovo vracaju u vas mali klub..A nas ne morate da proveravate iako znam da su strah i kompleks zeznuta stvar..I da,nista vas nece spasiti u subotu,krece ponovo serija od 10 godina nepobedivosti na Mari..Ti si samo mali Partizan!

Ognjen

pre 14 godina

Ovo govori koliko su nesigurni u sebe. Ovo ce samo lose uticati na jos losiji moral njihove ekipe. Zaista mi je drago vidjeti koliko nas se boje i zato odoh u kladionicu da se kladim na Zvezdu jer dobijamo sigurno.

SrbIN

pre 14 godina

Pa nije ni čudo što ovaj Partizan bruka Srbiju po Evropi, ne samo što loše igraju, što je loš trener, pa i igrači, nego što su i iskompleksirani. Pa oni već traže alibi za poraz... posle ovog dobiće pet komada. Zvezdinim igračima su najveći doping njeni vatreni i jednostavno najbolji navijači. Ma žalosno nije ni za komentar...

del piero

pre 14 godina

Ma cigani nemaju sanse da dobiju..i ako mi je muka od partizana njihove igre i race petrovica,oni sad vec imaju kompleks,jos ova njihova ekipa dans...haos ko tu igra...lekic reprezentativac...mislio da je skrivena kamera kad su ga zvali..eto kolko veruje u sebe igrac zvezde

lesa

pre 14 godina

Ne znam gani čemu tolika frka, i kokodakanje za doping kontrolu?To postoji u svim civilizovanim takmičenjima.Partizan odavno traži doping kontrolu,a znamo ko koči.Znamo i čiji su igrači padali na treninzima. Uostalom ako se ne drogirate nemate čega da se zentujete.Samo se bojim da će se naprasno povrediti mnogi igrači pred derbi.Zaista vas ne razumem, doping kontrola je normalna stvar, sem kod nas izgleda.

Delija4ever

pre 14 godina

Potez ocajnika.
To sto su brzi i bolji od vas ne znaci da se dopinguju.
Ali nema veze, potpuno podrzavam tu doping kontrolu, garantujem da se niko iz Zvezde ne dopinguje.

A vi grobari umesto da mislite o kupu u sredu, pa o Tuluzu u cetvrtak, vi vec o derbiju, a u Zvezdi sve laganica, svi jedva cekaju derbi pa da bude +7, a vi se ustvari plasite derbija.
Sta da se radi, Partizan propada.

Shone P.F.C.

pre 14 godina

Prvo, mislio sad da kod nas antidoping kontrola vec odavno funkcionise. Onda iz ove vesti saznam da je ima ali samo ponekad. Znaci da od toga nema nikakve vajde jer da bi uhvatili nekoga mora bas da potrefe trenutak a to je realno dosta tesko. Onda naravno ocekujem da ce vecina navijaca svih klubova pozdraviti uvodjenje ovakve mere sa ciljem poboljsanja vitestva u sportu. Medjutim ima sta i da vidim. 99% navijaca kluba koji misli da je nedodirljiv zestoko se protivi i ne samo to nego jos i tera sprdnju sa jednom merom koja je u civilizovanom svetu sasvim normalna. Gospodo DE LI JE, zapitajte se sta je to u vasim glavama kad ste protiv jedne ovakve sasvim normalne stvari. Ne samo antidoping kontrola nego i strane sudije treba da se uvedu da bi se vi dozvali pameti a vas klub dosao na mesto koje mu u ovom trenutku pripada (a to je recimo ono koje ste zauzeli na kraju proslog prvenstva ako ne i slabije). Vreme kad je Babarogic delegirao sudije a vas klub radio sta je hteo je proslost, bar bi trebalo da bude. Svojevremeno ste u kosarci uveli na mala vrata jadransku ligu misleci da cete se ovajditi jer tamo nema nas, kad ono stvari ispadose malo drugacije. Sad ne samo sto je Partizan najtrofejniji klub u istoriji jadranske lige (i ostace najtrofejniji makar ne osvojio ni jednu titulu narednih 4,5 godina) nego smo i u jos dva sporta (hokej i vaterpolo) otisli da igramo lige koje stvarno vrede i gde nema vas i vasih marifetluka. Partizan kao SD dakle napreduje i raste, zapitajte se kuda vi idete?

Pevace se tokom vikenda, "Nedelja je svanula..."!

Mihajlo S.

pre 14 godina

Pazi sad, doping kontrolu trazi klub ciji se funkcioneri godinama "izvlace" kod svake akcije drzave usmerene ka hvatanju lopova u fudbalu.

doPingovani

pre 14 godina

U potpunosti se slazem sa fk partizan! i ja sam primetio da nasi igraci ove sezone lete po terenu, ne moze covek da ih uhvati :))))
E ove komsije ne prestaju da me iznenadjuju.....

sport

pre 14 godina

Sta se lozite i jedni i drugi? Ukoliko Zvezda dobije derbi sledecu prvenstvenu ce kiksati,isto vazi i za Partizan.Mislim da ce biti nereseno na kraju, cisto da svima bude lepo i da se drzi neizvesnost prvenstva.

Lothar

pre 14 godina

Ne znam zasto se navijaci komsija plase ako vec misle da su im igraci cisti!? A,da o kosarci nemojte da pisete ,molim vas. Neki ovde nisu bili rodjeni kad je komsinica osvojila poslednju titulu u kosarci...a,ha,ha,ha!

Milos, Srbija

pre 14 godina

"Da ovako sklempana ekipa od treceligaskih igraca u klubu sa milionskim dugovima,kolo vodi u prvenstvu,pa kome normalnom ne bi bilo sumnjivo?"
Meni, normalnom, koji vidim protiv koga igraju i kako igraju...nista od toga nije dovoljno za Evro uspehe (kakve je recimo Partizan obecavao Grobarima), ali ako tebi nije normalno da Zvezda sa solidnim "treceligaskim" igracima pobedjuje prakticno zonase koji igraju u "Super" ligi ti imas problem. Podseticu vas da je Zvezda izbacila isti taj mali Tbilisi sa pet komada u mrezi, i da je kod kuce pobedila Slaviju u Evropi, gde se testovi rade. U cemu je sad problem? Da nije fora da ovi vasi ne mogu da se bodu (zbog "Evropskog Partizana"), pa mislite da se momci koji su konacno dobili relativno dobro vodjstvo i igraju vise cukom nego znanjem - dopinguju. A uz to, likovi koji za teretanu uzimaju Arginin, NO i ostale - nesteroidne supstance mogu biku rep da izvuku, a ovi sa anabolickim steroidima ne mogu da napune "zonase" - to je zaista smesno. Cirkus. Verovatnije je da su se vasi skinuli sa ciklusa, pa je sad postenje na vrhuncu.

Cofi

pre 14 godina

Ovi vec namirisali ubedljiv poraz,a do utakmice jos cetiri dana!Momci u crveno belom znate sta vam je ciniti,zgazite ih jos ubedljivije nego sto sami ocekuju.Zvezda!;))))))))))

Mecklejn

pre 14 godina

Krstajic:Ma da li je moguce da oni tako trce a mi ne mozemo?Pa ma*ku mu,mora da su na nekim drogama!
Gavrancic:u pravu si kolega,nemoguce je pretrcati vise od 3 km po utakmici ,a da ne budes na nekim supstancama i opijatima!
Djuric:Nista ne brinite momci,zatrazicu doping kontrolu,a ako ni to ne uspe,zalicemo se na sudiju,ili visoku travu,mada mogli bi i na preglasnu publiku!

abcd

pre 14 godina

E sad ovako svi oni koji imalo sumnjaju u rad ADAS-a nek razmisle jos jednom. Moj otac je predsednik jednog dela Antidoping agencije i kao njegov sin mogu da vam potvrdim da tu nema nikakve prevare, kontroler sam bira koga ce da pregleda, i kontrole takodje nisu jeftine ne mozete ni zamisliti kolko je jedna kontrola skupa. ADAS pripada zapadnom bloku WADA-e tj kontrole su mnogo bolje nego u vecini evropskih zemalja

djape

pre 14 godina

Pa dobro nek bude i da ljudi iz Partizana traže alibi za eventualni poraz. Ali i ako je tako u čemu je problem da se ta pojačana antidoping kontrola uradi?

Milan

pre 14 godina

Ne znam da li je neka psiholoska igra, ili spremanje izgovora, ali sam siguran da ni oni sami ne zele to, jer se vecina sportista u domacim takmicenjima kljuka raznim sredstvima. Pouzdano znam da je tako u nizim fudbalskim ligama, zenskoj (!) kosarkaskoj super ligi, o borilackim sportovima da i ne govorim.

Marko

pre 14 godina

Kamo lepe srece da se dopinguju i jedni i drugi pa da bar odgledam jedan dobar derbi!Posto zadnjih godina i jedni i drugi su igrali sve sem fudbala!

Djuka

pre 14 godina

Ne biste verovali koliko su zabranjana sredstva tj. steroidi rasprostranjeni ne samo kod profesionalnih sportista vec i kod obicnih klinaca po teretanama.
Moj drug igra po nizerazrednim fudbalskim ligama i kaze da je to tamo haos. Maltene uzima ko sta stigne. Ne verujem da se nesto bitno razlikuje u prvoj ligi jer KONTROLE NEMA! Da ne zaboravim onu Terzicevu smejuriju po kojoj trener ekipe bira koga ce da provere. Pa naravno da nece izabrati one koji su dopingovani.
Kontrola na svim tekmama pa da vidimo...

Nikola

pre 14 godina

"I pored povremenih inicijativa da se uvede redovna doping kontrola na utakmicama Jelen Superlige Srbije do sada redovni testovi nisu zaživeli. Rađeni su na pojedinim utakmicama na zahtev Antidoping agencije.

Prema propisima UEFA posle svake utakmice radi doping test dvojici igrača svakog tima. U Srbiji se, kada se primenjivala kontrola, uzimao uzorak od po jednog igrača obe ekipe."

O kakvoj onda regularnoj ligi mi pricamo? Sve sto je u normalnim drzavama najnormalnija stvar-kod nas se gleda iz nekog drugog, "pametnijeg" ugla.

pedro

pre 14 godina

Mislim krajnje je vreme bilo....svaki derbi je neko dopingovan...narocito...ovo Zvezdasi....vreme je da se tome stane u kraj..:))

krasicdarko

pre 14 godina

grobari pa zar mislite da ce vas spasiti doping test. primicete makar 2 komada.nikako drugacije da nas pobedite pa trazite doping. kubanac sever

Banjaluka SRB

pre 14 godina

I ja sam za da Bilbija predje u jedan od nasih najvecih klubova pa da bude Anticu na oku dok ga nisu pozvali ovi iz BiH reprezentacije, profil igraca kakav nam nedostaje u spicu Srbije.