Povratnici ili debitanti: Majk Gaskojn o Lotusu F1

Status početnika u Formuli 1, koliko god nominalno bio odgovarajući, teško se lepi uz ime Lotus. Iako kao F1 ekipa već petnaest godina ne postoji, Lotus je četvrti najuspešniji konstruktor u sportu, sa šest vozačkih i sedam konstruktorskih titula, 73 gran pri pobede i 102 pol pozicije. Takmičarski život legendarnog Tima Lotus ugašen je istekom sezone 1994, nova postava koja se zvanično zove Lotus F1 rejsing nešto je drugo, a opet, najlegitimniji je naslednik koji se može zamisliti.

Pošaljite komentar
 1. @Nikolica. Ako je to jedini način da se sakrijem od tvoje dubokoumnosti vrlo rado ću ostati na Moto GP. Vi skočkovci zagađujete sve. Inače zadnje pobede Lotusu je doneo najbolji svih vremena SENA. Taj je i u kantama od bolida pobeđivao, kao nikad niko pre i posle njega.
  (ilija, 12. novembar 2009 21:51)

  # Link komentara

 2. @Ilija

  Ako Bog da, pa ostanes na MotoGP
  (Nikolica, 11. novembar 2009 15:32)

  # Link komentara

 3. veliko se ime vraca na mala vrata sve najbilje pa jednog dana da se vrate brapham tirel coper venvol alfa marc beneton
  (pgf, 11. novembar 2009 14:43)

  # Link komentara

 4. Odlaskom Lotusa i dolaskom favorizovanog skočka sa raširenim nogama (ne želim ni ime da mu pomenem), nastupio je najružniji period Formule 1. Podele na prve vozače i njihove sluge, propuštanja ispred ciljne linije, vozači koji su ravnopravniji od drugih... Nadam se da povratak Lotusa znači i najavu boljih vremena u ovom sportu. Međutim izbor Žana Toda za predsednika FIA-e mi ne uliva mnogo poverenja. Do daljeg ostajem skoncentrisan na Moto GP.
  (Ilija, 10. novembar 2009 15:14)

  # Link komentara

 5. Od lotusa samo ime i ništa više...Ne vjerujem da će iko gledati na ovo kao onaj strai legendarni lotus jer ova ekipa nema tu magiju,a i svima je jasno da je ovo neki sasvim novi tim sa slavnim imenom - loša kopija!!!
  (darko, 10. novembar 2009 15:03)

  # Link komentara