Nova vest
Fudbal

Subota, 25.11.2017.

09:25

Dortmund bez pobede u Bundesligi od septembra

Borusija iz Dortmunda nalazi se u lošoj formi, pošto ne zna za pobedu u Bundesligi još od 30. septembra kada su savladali Augsubrg sa 2:1.

Izvor: PT

Autor: PT

Dortmund bez pobede u Bundesligi od septembra
Getty Images

Od tada ekipa Petera Boša nije zabeležila trijumf u šampionatu, odnosno pet utakmica je bez dobrog rezultata i pala je peto mesto.

Na ovakve rezultate dosta utiču i povrede kojih ima i previše u redovima Dortmunda. Van terena su Rojs, Rode, Pišček, Durm i Larsen, dok protiv Šalkea verovatno neće ni igrati Burki i Isak.

Dortmund bi upravo loš niz rezultata mogao da prekine protiv Šalkea koji je trenutno drugoplasirana ekipa Bundeslige i nalaze se u sjajnoj formi.

Veliki rurski derbi Dortmund dočekuje u agoniji, a Šalke u euforiji. Kvota na duplu šansu X2 iznosi 2,01. Pogledaje sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu Bundeslige.

Šalke u poslednjih pet kola ima četiri pobede i jedan remi, dok Dortmund ima četiri poraza i jedan nerešen rezultat.

Na Signal Induna Park stadionu trebalo bismo da vidimo dobar meč, pošto su nam u prošlosti takve mečeve i priređivali ovi timovi. Borusije želi da prekine lošu seriju, dok Šalke hoće da nastavi sa nizom dobrih rezultat.

Utakmica je na programu od 15.30 i videćemo kakav će biti konačan ishod ovog meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu