Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.08.2017.

13:29

Partizan u Pireju: Pokazali da možemo sa Oly

Fudbaleri Partizana poslali su optimistične poruke uoči revanša sa Olimpijakosom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Partizan u Pireju: Pokazali da možemo sa Oly
Foto: StarSport

Crno-beli će u Pireju da jure zaostatak od 3:1 iz Humske, ali se ne predaju iako će imati izuzerno težak posao.

Fudbaleri Partizana će trenirati na Karaiskakisu od 19 časova, a meč je u sredu od 20:45.

"Nismo otišli u Atinu sa belom zastavom. Moramo mnogo bolje da igramo jer želimo pozitivan rezultat. Jedini smo koji verujemo u čuda i ne želimo da se predamo, već da se borimo", rekao je fudbaler crno-belih Bojan Ostojić.

Marko Jevtović je kazao da su ciljevi u Partizanu jasni i da će ekipa ići na pobedu protiv Olimpijakosa.

"Pokušaćemo da ostvarimo što bolji rezultat u Evropi. Nije trebalo da primimo treći gol u Beogradu jer bismo imali više šanse u Atini. Nedostajalo nam je iskustva u prvoj utakmici", rekao je je Jevtović.

Njegov saigrač Nebojša Kosović rekao je da će biti mnogo teško protiv Olimpijakosa.

"Pokazali smo u prvoj utakmici da možemo da se nosimo sa Olimpijakosom. Ipak, sigurno je da će biti teško, ali ćemo probati da anuliramo njihovu prednost i ostvarimo dobar rezultat", rekao je Kosović.

Crno-beli će u Atini biti bez do sada najboljeg igrača Leonarda Souse, koji će napustiti klub. Igrači Partizana su iskoristili priliku i poželeli mu sreću u nastavku karijere.

Zajedno sa ekipom, u Atinu su otputovali predsednik kluba Milorad Vučelić, potpredsednik Vladimir Vuletić, generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu