Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.06.2017.

15:21

Vazura: Niko nije tražio da pustimo Zvezdu u Kupu

Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, tvrdi da nije vršen pritisak pred finalni meč i podseća da se Partizanov dug vratio na 15 miliona evra.

Izvor: B92

Autor:B92

Vazura: Niko nije tražio da pustimo Zvezdu u Kupu
Foto: Starsport

Danima uoči finala čaršijom su kolale priče o nekakvom dogovori i raspodeli trofeja.

„Niko nije vršio pritisak da pustimo Kup. To su alibi priče, takvi dogovori ne postoje u Srbiji. Velika sramota je, međutim, što niko iz Crvene zvezde nije došao na finale, kao i što trener nije došao na konferenciju za novinare, već ju je držao na svom stadionu“, rekao je Vazura za klupsku televiziju.

Miloš Vazura kaže da je uprava uspela da smanji dug kluba, ali se on vratio kada je izgubljen spor oko Andrije Živkovića.
„Teško je zadržati igrače u Partizanu. U januaru i februaru smo imali strašne pritiske da se prodaju Leonardo i Uroš Đurđević, ali smo uspeli da prebrodimo sve to. Posle smo napravili sjajan transfer Nikole Milenkovića u Fjorentinu i taj novac će tek da stigne u Partizan. Igrači su imali redovne plate, imali smo probleme s Evropom i to smo rešili. Bili smo smanjili dug, ali je on sada isti kao i pre zbog tužbe koju smo izgubili oko Andrije Živkovića. To je 15 miliona evra. Ali u julu nam stiže novac, jer smo Milenkovića prodali za 5,1 milion evra“.

On smatra da bi jedan dobar rezultat označio kraj svih muka.
„Eventualni ulazak u Ligu šampiona bi značio kraj Partizanovih dugova. Pravićemo tim za najveće uspehe, pa šta bude. Već radimo na prelaznom roku, opet radimo nemoguće stvari... Pokušavamo da zadržimo Leonarda, da ostavimo tim na okupu. Navijači mogu mirno da spavaju, sačuvaćemo tim za kvalifikacije, a posle ćemo da vidimo šta ćemo“, rekao je Vazura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu