Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.12.2016.

15:38

Haos u Šarlroa, Janković uzalud preklinjao

Trener Standarda iz Liježa Aleksandar Janković morao je da koristi megafon kako bi umirio navijače u duelu sa Šarlroa u nedelju.

Izvor: AK

Autor: AK

Haos u Šarlroa, Janković uzalud preklinjao
Foto: YouTube screenshot

Meč belgijske Župile lige prekinut je 22 minuta pre kraja nakon drugog prekida zbog ubacivanja pirotehnike u teren, pri vođstvo Standarda 3:1 u Šarlroa.

"Ljudi molim vas, preklinjem vas, ne dozvolite da drugi pobedi zbog ovoga. Pomozite nam", molio je Janković razularene navijače preko megafona.

Od samog starta utakmice osećale su se tenzije na tribinama, ali gol Đamela Bakara u 12. minutu oraspoložio je domaće pristalice.

Međutim, u narednih 40 minuta Standard stiže do preokreta pogocima Sa Orlanda i Išaka Belfodila, nakon čega kreću prvi neredi u 51. minutu.

Sudija Serž Gumen je na kratko prekinio meč jer su gostujući navijači zasuli golmana Šarlroa Nikoku Penetoa upaljačima, da bi svega nekoliko minuta po nastavku igre Orlando drugim golom najavio trijumf tima iz Liježa.

Usledio je novi napad "ludila" gostijućih navijača zbog čega je sudija opet prekinuo igru, kada je Janković pokušao da ih umiri na ranije opisan način.

Utakmica je opet nastavljena, ali su ubrzo navijači Šarlroa zasuli "projektilim" golmana gostiju Giljoma Umera zbog čega je Gumien i definitivni prekinuo utakmicu.

Bez ove utakmice Šarlroa je šesti na tabeli sa 30 bodova, pet više od Standarda koji sa Mehelenom deli poziciju.

Ukoliko meč bude registrovan u koristi Standarda, onda će biti na svega dva boda od velikog rivala koji je na mestu koje vodi u plej-of za titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu