Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.07.2015.

12:59

Ibrahimović: Profitiraćemo ako dođe Di Marija

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da bi voleo da Anhel Di Marija pojača ‘Svece’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan

Šampion Francuske već duže vreme juri argentinskog fudbalera, a tokom vikenda su se pojavile informacije da će doći do tranfera, pošto se Di Marija nije pridružio Mančester Junajtedu na predsezonskoj turneji u Sjedinjenim Državama.

Iako još nema nikakve zvanične potvrde, Ibrahimović je istakao da veruje da će njegov tim mnogo profitirati u slučaju dolaska Di Marije.

Ne znam da li je dogovor postignut, ali ako budem imao šansu da igram sa Di Marijom u timu, to će biti fantastično. On je osvojio sve, fantastičan je igrač koji igra za tim. Donosi ritam svom timu i veliki kvalitet koji bi naš tim učinio boljim nego što je slučaj sada. Sigurno je da je dobrodošao u naš tim”, naglasio je Ibrahimović.

Pari Sen Žermen je Junajtedu poslao ponudu od 47 miliona funti za Di Mariju i očekuje se da će zeleno svetlo stići brzo.

Di Marija je prošlog leta stigao na “Old Traford” iz Reala i na 27 utakmica u Premijer ligi je postigao samo tri gola i upisao deset asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu