Nova vest
Fudbal

Subota, 11.04.2015.

17:54

Ančeloti kombinovao, Real pobedio

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Eibar sa 3:0 (2:0) na Santijago Bernabeuu u prvoj subotnjoj utakmici 31. kola španske Primere.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

Domaći tim bio je superioran tokom celog meča, trener Karlo Ančeloti malo je promešao karte pred četvrtfinale Lige šampiona sa Atletiko Madridom, a golove su postigli Kristijano Ronaldo u 21. minutu, Čičarito Ernandes deset minuta kasnije i Hese u 83. minutu. Sada Real ima bod manje od Barselone, koja od 20 sati gostuje Sevilji. Eibar je u sigurnoj zoni na 14. mestu sa 31 bodom.

Prvu ozbiljnu priliku domaći su imali u 18. minutu kada je Ramos pogodio prečku, a Ronaldo potom desnu stativu. Lopta je otišla do leve stative gde je bio Čičarito koji je loptu smestio u gol koji je poništen zbog ofsajda.

Mrežu gostiju "načeo" je Ronaldo iz slobodnog udarca sa oko 25 metara. Ovo je Portugalcu prvi pogodak iz "slobodnjaka" posle skoro godinu dana, a 43. u karijeri. Ronaldo se našao na terenu posle ukinute suspenzije i poništenog žutog kartona sa meča sa Rajo Valjekanom.

Čičarito je posle centaršuta Arbeloe sa desne strane bio najbolji u skoku i loptu sa peterca smestio u gol. Golman Eibara bio je nemoćan. Posle greške gostiju na sredni terena loptu je uzeo Hese, pretrčao protivničku polovinu i bio precizan za konačnih 3:0.

Real je igrao u nešto drugačijem sastavu nego inače, Čičarito i Hese su bili starteri, sa klupe su ušli Načo i Silva, dok je Benzema meč ispratio sa klupe. Za ekipu Eibara srpski fudbaler Dejan Lekić nije ulazio u igru.

Primera, 31. kolo:
Subota:

Real Madrid – Eibar 3:0
Ronaldo 21, Čičarito 31, Hese 83
18.00 Malaga – Atletiko Madrid
20.00 Sevilja – Barselona
22:00 Almerija – Granada
22.00 Selta – Rajo Valjekano
Nedelja:
12.00 Hetafe – Viljareal
17.00 Espanjol – Atletik Bilbao
19.00 Real Sosijedad – Deportivo
21.00 Kordoba – Elće
Ponedeljak:
20.30 Valensija – Levante

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu