Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.11.2014.

18:26

Borusija prati Bajern i Volfsburg

Fudbaleri Borusije nastavili su da prate vodeći Bajern i Volfsburg, pošto su u Mehengladbahu slavili protiv Hofenhajma 3:1 (2:1) u desetom kolu Bundeslige

Izvor:

Autor:

Default images

Junak pobede domaćeg tima, koji se posle pet trijumfa izjednačio sa 'Vukovima' na drugom mestu sa 20 poena, bio je Patrik Herman sa dva pogotka.

Najpre se našao u ulozi asistenta u 12. minutu, kada je uposlio Hana za vođstvo. Gosti su izjednačili posle pola časa igre pogotkom Modesta, da bi Herman ipak doneo prednost Borusiji, dva minuta kasnije.

NIje se dugo čekalo na gol ni u nastavku, a Herman je do svog drugog gola na meču stigao posle sedam minuta igre u drugom poluvremenu. Ujedno, postavivši konačan rezultat za prvi poraz Hofenhajma u sezoni.

Derbi kola odigran je u subotu na Alijanc Areni, gde je aktuleni šampion Bajern savladao Borusije iz Dortmunda posle dve greške Nevena Subotića.

Bavarci su tako zadržali prvo mesto sa četiri boda više od Volfsburga i Mehengladbaha. Hofenhajm je četvrti sa 17, a slede Leverkuzen i Hanover sa po 16.

U poslednja dva meča kola sastaju se Keln – Frajburg i Paderborn – Herta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu