Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.10.2014.

15:13

Nikolić: OFK psihološki važan

Trener Partizana Marko Nikolić smatra da duel sa OFK Beogradom stiže u nezgodnom trenutku, ali da je psihološki veoma važan za crno-bele.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Partizan je proteklog vikenda doživeo prvi poraz u Jelen Superligi i propustio šansu da eventualnom pobedom i nad OFK Beogradom stekne čak sedam bodova prednosti nad Crvenom zvezdom.

"Na sredini smo teškog rasporeda, utakmica kojoj možda nije vreme, pošto se igra Kup. Veoma je važna, najviše iz psihološkog aspekta, jer pobeda nas vodi na prvo mesto", rekao je Nikolić.

OFK Beograd igra znatno bolje nego prošle sezone, trenutno je sedmi na tabeli sa 15 bodova, ali nema pobedu u poslednja dva kola.

"OFK Beograd ima dobar tim, to je spoj mladosti i iskustva, ali mi želimo da se vratimo na pobednički kolosek", istakao je Nikolić.

Nikolić je bio izuzetno nezadovoljan nastupom pojedinaca u Jagodini u nedelju, pa je najavio izvesne promene.

"Biće promena, ne mnogo, ima igrača koji su opterećeni minutažom i normalno je da dodje do pada u formi. Vreme je da fudbaleri, koju su manje igrali, iskoriste svoju priliku", poručio je Nikolić.

On je dodao da poslednja dva poraza, od Bešiktaša (4:0) i Jagodine (1:0) nisu opteretili ekipu.

"Nema dodatnog pritiska posle dva vezana poraza, ne tugujemo previše posle izgubljenog meča od Jagodine, kao i što nismo previše slavili pobedu posle 'večitog' derbija. Idealni tajming je da pobedimo OFK Beograd i odigramo kvalitetno", rekao je Nikolić.

Utakmica Partizan – OFK Beograd igra se u sredu od 16.30 na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu