Nova vest
Fudbal

Nedelja, 31.08.2014.

08:53

Teri: Kosta ima sve, baš sve

Kapiten Čelsija Džon Teri istakao je oduševljenje Dijegom Kostom, koji je bio dvostruki strelca u pobedi ‘plavaca’ nad Evertonom sa 6:3.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Španski fudbaler je doveo Čelsi u vođstvo posle samo 35 sekundi, kasnije je postigao još jedan gol na utakmice za koju može da se kaže da je jedna od najneverovatnijih u novijoj istoriji Premijer lige.

Teri je za Kostu, koji je tako broj svojih golova od početka sezone doveo do četiri, rekao da je on najzaslužniji za trijumf Čelsija, koji ima maksimalan skor posle tri kola.

On je neverovatan. Igrao sam protiv njega u Ligi šampiona, znao sam da je prvoklasni igrač, ali kada ga viđate svaki dan jednostavno shvatite da on ima sve. Ima leteći start i nadam se da će tako nastaviti jer je na ovoj utakmici to napravilo razliku”, naglasio je Teri.

Izabranici Žozea Murinja drže čelo tabele posle tri kola i Teri već razmišlja o tituli, prvoj za ‘plavce’ od sezone 2009/10.

“Mislim da imamo veru od prvog dana. Didije Drogba je baš pre utakmice rekao da smo predugo čekali titulu, a ona je upravo naš cilj. Odlično smo počeli, bilo nam je bitno da na pauzu odemo ovakvim rezultatom, jer smo slobodni naredne dve nedelje”, istakao je Teri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu