Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.07.2014.

18:12

Kosta zvanično u Čelsiju

Fudbalski klub Čelsi objavio je da je postigao dogovor sa Atletiko Madridom za transfer Dijega Koste u redove ’plavaca’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Londonski klub je objavio da je pristao da plati klauzulu koju je odredio šampion Španije, a mediji tvrde da ona iznosi 32 miliona funti.

Španski i engleski mediji još pre više od mesec dana su objavili da će Kosta preći u Čelsi, a sam španski fudbaler je sredinom juna priznao da se seli u London.

Zašto sam odlučio da igram za Čelsi? To je nešto što će se uskoro desiti. Stvari idu u pravom smeru i ako se ovako nastavi, od sledeće sezone igraću za Čelsi. Odavno imam želju da zaigram u Premijer ligi”, rekao je Kosta tada.

Kosta je bez sumnje jedan od najzaslužnijih što je Atletiko prošle sezone postao šampion Španije. Na 35 mečeva u Primeri postigao je 27 golova. U Ligi šampiona i Kupu kralja odigrao je još ukupno 11 utakmica i dodao devet pogodaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu