Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.05.2014.

14:17

Stanković: Manje priče, više rada

Bivši srpski fudbaler Dejan Stanković rekao je gostujući na RTS da je njegova fondacija za tri dana skupila 315.000 evra.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Stanković je najviše pohvalio volontere koji danonoćno pomažu najugroženijima na terenu, te istakao da mora manje da se priča, a više da se radi.

"Glavu gore, ljudi! Manje da se priča, više da se radi. Nije kraj, nastavićemo da radimo, tiho i bez mnogo buke", rekao je Stanković.

Bivši kapiten Srbije dirnut je velikim odazivom kako srpskih tako i stranih sportista na pozive za pomoć ugroženima u poplavi u našoj zemlji.

"Nastavićemo da radimo svoj posao i sakupljamo pomoć. Želeo sam da uradim nešto i pomognem koliko mogu, dobio sam ideju da osnujemo Fondaciju i brzo se dogovorio sve sa Ministarstvom omladine i sporta i ministrom Vanjom Udovičićem. Cilj je da u što kraćem roku stanemo na noge, a svaki cent će, uz saglasnost Vlade, završiti u pravim rukama, kod ljudi kojima je pomoć neophodna", rekao je Stanković gostujući na RTS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu