Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.05.2014.

22:14

Mesi: Aguero, Pinto, pa ugovor

Iako Mančester Siti najavljuje transfer Lionela Mesija, on ima drugačije planove, uslovio je ostanak u Barseloni dolaskom napadača „građana“ Serhija Aguera.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Prema navodima španskih medija, Argentinac se ipak odlučio da produži ugovor sa Barselonom, ali je upravi postavio nekoliko uslova.

Prvi je dovođenje njegovog kolege iz reprezentacije Serhija Aguera, a dok je drugi produžetak saradnje sa golmanom Hoseom Manuelom Pintom. Naravno, tražio je i povećanje plate pa bi godišnje trebalo da zarađuje 20 miliona evra.

Uz to najavljeno je i dodatno nagrađivanje, u iznosu od četiri miliona evra, a te uslove su u razgovorima sa predstavnicima kluba Havijerom Fausom i Antonijem Rosičem isposlovali Lionelovi otac i brat, Horhe i Rodrigo Mesi.

Konačna odluka kluba o odobravanju potpisivanja novog ugovora sa najboljim fudbalerom tima trebalo bi da bude donesena u narednih nekoliko dana, kada bi trebalo i da bude potvrđena nezvanična transfer lista, na kojoj se navodno nalazi nekoliko zvučnih imena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu