Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.03.2014.

10:20

Nikolić: Ništa nije slučajno

Trener Partizana Marko Nikolić smatra da nije slučajno što se informacija o nameštanju meča sa Radom pojavila baš sad, uoči meča sa "građevinarima".

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Bivši trener srpskog šampiona Lotar mateus napisao je u svojoj autobiografiji "Sve ili ništa“ da je meč između Partizana i Rada iz 2003. godine završen u korist "građevinara" uz prećutni dogovor obe strane.

"Ne pada mi na pamet da se bavim biografijom Lotara Mateusa, uostalom ne znam ni kada se ona pojavila. Ipak, ne verujem u slučajnosti i zato mislim da nije slučajno što se ovo baš sada pojavilo u javnosti", rekao je Nikolić novinarima na treningu u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Nikolić je pre Partizana i Vojvodine tri godine bio trener Rada i dobro poznaje taj klub.

"Neće mi biti čudno što igram protiv Rada, jer sam već imao priliku da se sastajem sa njima dok sam vodio Vojvodinu. Želim im sve najbolje, pre svega da ostanu u ligi, znam da bi to mnogo značilo klubu, ali bodove će morati da potraže negde drugde. Očekujem tešku utakmicu, znam kako je igrati na Vračaru", rekao je Nikolić.

Partizan je u prošlom kolu ubedljivo dobio Radnički u Kragujevcu (5:0) i ostao na bod zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.

"Fokusirani smo da na svakom meču igramo sve bolje, naravno da ne mogu da tražim dlaku u jajetu posle pobede od 5:0 na strani, ali moramo da ostanemo čvrsto na zemlji, jer još ništa nismo postigli", poručio je Nikolić.

Bivši sportski direktor Partizana Nenad Bjeković rekao je da je zatečen tvrdnjama koje je nekadašnji trener ‘crno-belih’ Lotar Mateus izneo u autobiografiji.

Crno-beli u nedelju, 16. marta, u 19. kolu Jelen Superlige gostuju ekipi Rada od 14.30 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

154 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu