Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.02.2014.

18:53

Bilbao lako, Valensija u finišu

Fudbaleri Atletik Bilbaa lako su izašli na kraj sa poslednjeplasiranim Betisom, pobedivši ga u gostima rezultatom 2:0.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Atletik je poveo preko Muniaina sa penala u 34. minutu, da bi Fernandes postavio konačan rezultat 10 minuta pre kraja meča.

Betis je posle novog proaza ostao zakucan na poslednjem mestu, a u ovom duelu nisu ni mogli do pobede jer su dobili dva crvena kartona.

Prvo je isključen Perku u prvom poluvremenu zbog dva žuta kartona, a isto je uradio Rejes u 58. minutu. Atletik se novim trijumfom osamio na četvrtoj poziciji sa 47 minuta.

U prvom meču dana, Sevilja je pobedila Rajo Valjekano, prvi put od 2008. godine. Konačan rezultat bio je 1:0, a jedini gol postigao je Koke u 57. minutu. Fudbaleri Valensije pobedili su, posle preokreta, Granadu sa 2:, a odlučujući gol postigao je Ruben Vezo u prvom minutu sudijske nadoknade. Granada je povela u 47. minutu golom Pitija, ali je Sofijan Feguli izjednačio u 64. minutu. Valensija posle ove pobede zauzima osmo mesto na tabeli Primere sa 35 bodova, dok je Granada na 12. poziciji sa 27 bodova. Vikend su u španskoj Primeri obeležili poraz Barselone i pobeda Reala, koji je novim uspehom zaseo na čelo tabele.

Primera, 25. kolo:
petak:
Valjadolid – Levante 1:1

subota:
Real Madrid – Elče 3:1
Selta – Hetafe 1:1
Real Sosijedad – Barselona 3:1
Almerija – Malaga 0:0

nedelja:
Rajo Valjekano – Sevilja 0:1
Betis – Atletik Bilbao 0:2
Valensija – Granada 2:1
Osasuna – Atletiko Madrid 21.00

ponedeljak:
Espanjol – Viljareal 22.00

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu