Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.10.2013.

23:04

Preokret PSŽ sa igračem manje

Fudbaleri Pasi Sen Žermena savladali su na Velodromu svog najvećeg rivala Olimpik Marsej 2:1 posle preokreta.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Parižani su napravili veliki podvig na Azurnoj obali jer su uspeli da preokrenu rezultata iako su sat vremena imali igrača manje.

Već u 30. minutu isključen je Tijago Mota, a penal za Olimpik realizovao je Andre Aju. Krajem poluvremena Maksvel je izjednačio, a pobedu "svecima" doneo je Zlatan Ibrahimović golom iz penala u 66. minutu.

Posle devet kola PSŽ je izjednačen na prvom mestu sa Monakom sa po 21 bodom, dok je Marsej na deobi trećeg mesta sa Lilom sa po 17 bodova.



U prvom meču dana Bordo je deklasirao Sošo sa 4:1. Gosti su poveli golom Kontua u 17. minutu, da bi Saive i Žusi preokrenuli do poluvremena. Pobedu Žirondinaca potvrdio je u poslednjih 20 minuta Čik Dijabate sa dva gola.

Bordo je prvom pobedom posle četiri kola stigao do desetog boda i pomerio se sa dna tabele, dok je na pretposlednjoj poziciji ostao Sošo sa samo pet bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu