Nova vest
Fudbal

Petak, 27.09.2013.

22:58

Primera: Zanimljiv remi na Zorilji

Ekipe Valjadolida i Malage remizirale su 2:2 (0:1) u prvom meču sedmog kola španske Primere.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Valjadolid je propustio šansu da ostvari prvu pobedu posle tri meča, dok je Malaga nastavila seriju remija u gostima.

Havi Gerero i Umberto Osorio su bili strelci za domaćina, a Roke Santa Krus i Bartolomej Pavlovski za Andalužane. Antonio Rukavina odigrao je solidno meč za domaćina.

Prvo poluvreme nije ponudilo zanimljiv fudbal, ali je Malaga iskoristila jednu od retkih šansi te preko Santa Krusa povela u Valjadolidu. Paragvajac je iskoristio dodavanje Fernanda Tisonea.

Sve se promenilo u drugih 45 minuta, ekipe su zaigrale energičnije i konkretnije, pa je već u 56. minutu domaćin izjednačio. Patrik Ebert je ubacio loptu iz kornera, a Gero glavom pogodio mrežu.

Nije prošlo ni deset minuta, a Valjadolid je preokrenuo rezultat, ponovo zahvaljujući korneru. Ebert je i ovaj put sjajno centrirao, a sada se Osorio najbolje snašao i glavom obradovao publiku na "Hose Zorilji".

Međutim, 15-ak minuta kasnije Malaga stiže do izjednačenja. Fenomenalan gol potigao je rezervista Pavlovski, pet minuta po ulasku u igru.

Samo tri minute kasnije Andalužani su zamalo napravili novi preokret, ali drugi rezervista Munir El Hamdaui nije imao sreće. Njegov čudan udarac sa 20-ak metara lobovao je Marinja, ali je na njegovu žalos pogodio samo prečku.

Četiri gola na "Zorilji" sjajan su uvod u šesto kolo Primere, koje će obeležiti madridski derbi na "Santjago Bernabeuu".


Valladolid 2-2 Malaga (All Goals) ourmatch.net by ourmatch

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu