Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.08.2013.

18:08

Samjuel Eto ponovo kod Murinja

Londonski Čelsi doveo je još jednog igrača iz Anžija, posle Brazilca Vilijana ekipu Žozea Murinja pojačao je i Samjuel Eto.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kamerunac koji je u ruskom timu bio najplaćeniji fudbaler sveta (20 miliona evra godišnje), tako će obnoviti saradnju sa Portugalcem sa kojim je osvojio Ligu šamiona sa Interom 2010.

Dolazak ova dva igrača je indirektno rešio i pitanje Vejna Runija, o čijem su transferu Čelsi i Mančester Junajted bezuspešno pregovarali nekoliko nedelja.

Očekivalo se da Čelsi pošalje još jednu, treću ponudu Junajtedu, nakon međusobnog duela ekipa u ponedeljak na Old Trafordu.

Spekuliše se da je transfer 32-godišnjeg Etoa vredan oko dva miliona funti. Njegov dolazak stvorio je malu gužvu među napadačima na Stamford Bridžu.

Engleski mediji već spekulišu o eventualnim odlascima Demba Be, Viktora Mozesa, a čak se pominje i Huan Mata, koga bi voleli da vide u Arsenalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu