Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.05.2013.

21:10

'Minimalac' Voše pred finale Kupa

Fudbaleri Vojvodine minimalnim rezultatom pobedili su Rad u Novom Sadu u 26. kolu Jelen Superlige.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Novosađanima je ovo bila generalna proba pred finale Kupa Srbije sa Jagodinom, koje se igra osmog maja na stadionu Partizana.

Jedini gol na meču postigao je Vulićević u 81. minutu.

Vojvodina je i dalje na trećem mestu na tabeli sa 52 boda, dok Rad ima 12 manje i na petoj je poziciji.

Prvo poluvreme proteklo je u izjednačenoj igri i bez mnogo prilika. U nastavku se igralo agresivnje na obe strane, ali je u finišu više koncentracije imala domaća ekipa, koja je stigla do tri boda.

Gosti su oprezno ušli u meč, kontrolisali su igru na svojoj polovini i nisu dozvolili da domaća ekipa napravi ozbiljniju priliku.

Fudbaleri Vojvodine imali su dve prilike u finišu poluvremena preko Radoje i Abubakara, ali odbrana ‘građevinara’ reagovala na pravi način.

Novosađani su izveli tri vezana kornera u kojima se nisu snašli u kaznenom prostoru, a posle prvih 45 minuta imali su samo jedan šut u okvir gola, dok gosti nisu imali nijedan.

U drugom poluvremenu je Rad imao dve solidne prilike, a i Vojvodina je bila sve opasnija. Agresivna igra na obe strane, uz dosta prekršaja, ali bez žutih kartona.

Alivodić je pravio dosta problema odbrani Rada, ali Vulićević u 81. minutu dovodi domaću ekipu u vođstvo. Poletanović je proigrao Vulićevića koji je bez problema savladao Kljajića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu