Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.12.2012.

22:38

Zvjezdan Misimović otišao u Kinu

Kineski mediji preneli su u utorak da je Zvjezdan Misimović novi igrač lokalnog superligaša Guižua.

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Autor:B92, lokalni sajtovi

Default images

Misimovića, koji je pre par meseci izjavio da bi voleo da karijeru završi u Crvenoj zvezdi, predstavili su kao "nekadašnju zvezdu Bundeslige".

Reprezentativac Bosne i Hercegovine stigao je u Kinu iz moskovskog Dinama a prethodno je nastupao za Bajern iz Minhena, Bohum, Nirnberg, Volfsburg i Galatasaraj.

Kada je moskovski Dinamo objavio da se na Misimovića više ne računa pojavile su se glasine da bi on ove zime mogao u Beograd ali su iz Crvene zvezde demantovali da se o tom transferu govorilo.

Za klub koji su u poslednje tri godine vodili i srpski treneri, Milorad Kosanović i Slobodan Santrač, nastupa još jedan reprezentativac Bosne i Hercegovine, Zlatan Muslimović.

Klub nije potvrdio sporazum sa Misimovićem, finansijski detalji nisu poznati a bosanskohercegovački internacionalac trebalo bi da se pridruži ekipi posle novogodišnjih praznika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu