Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.08.2012.

16:33

Zvezda: Iznenađeni smo odlukom

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je iznenađen odlukom Roberta Prosinečkog da napusti mesto trenera i zahvalila mu na svemu što je uradio za klub.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Odluku da podnese ostavku Prosinečki je saopštio u ponedeljak na konferenciji za novinare. On je istakao da je raskid ugovora bio sporazuni.

"Crvena zvezda je iznenađena odlukom našeg trenera Roberta Prosinečkog da podnese ostavku na mesto šefa stručnog štaba. Javnosti je poznato da mu je Upravni odbor našeg kluba tokom njegovog rada više puta dao bezrezervnu podršku. Poslednji put to se dogodilo posle revanš meča Crvene zvezde sa Naftanom. Odluku Prosinečkog prihvatamo kao ličnu. On je Zvezdina legenda, i to će i ostati zauvek. Želimo mu sve najbolje u daljoj karijeri i zahvalni smo mu za sve što je uradio u svojoj Crvenoj zvezdi. Upravni odbor će u roku od 24 sata doneti odluku o imenovanju novog trenera kako bi tim mogao da se pripremi za prvu utakmicu Play-off-a za Ligu Evrope protiv francuskog Bordoa", stoji na sajtu "crveno belih".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu