Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.08.2012.

19:02

Javor - Zvezda i zvanično odloženo

Izvršni odbor Zajednice superligaša i zvanično je odložio utakmicu prvog kola Jelen Superlige između Javora i Zvezde.

Izvor:

Autor:

Default images

Utakmica zakazana za 11. avgust neće biti odigrana jer policija ne može da garantuje bezbednost učesnicima i navijačima zbog Sabora trubača u Guči.

Novu sezonu Jelen Superlige Srbije otvaraju Rad i kragujevački Radnički u petak 10. avgusta.

Generelani sekretar Zajednice superligaša Miodrag Janković rekao je da su predložili da se utakmica odigra u sredu 15. avgusta, ali da sa selektori A tima i mlade reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović i Aleksandar Janković to nisu prihvatili jer će veliki broj prvotimaca Crvene zvezde igrati za A tim u prijateljskoj utakmici sa Irskom i za omladince na utakmici sa Moldavijom.

Termin utakmice prvog kola između Javora i Crvene zvezde će biti naknadno određen, tako da će "crveno-beli" posle utakmice u Nikoziji sa Omonijom imati deset dana pauze do utakmice drugog kola JSL-a.

Novi prvoligaš Donji Srem iz Pećinaca će u prvom delu sezone kao domaćin igrati na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu, dok postoji mogućnost da niški Radnički određene utakmice kao domaćini igra u Jagodini.

Rad će utakmice za koje policija proceni da su „viskorizične“ kao domaćin igrati na stadionu Obilića na Vračaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu