Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.07.2012.

18:44

"Jagodinci navijajte za fudbal"

Trener fudbalera Ordabasija Viktor Vasiljevič izjavio je uoči utakmice sa Jagodinom u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, da očekuje interesantnu utakmicu.

Izvor:

Autor:

Default images

Klub iz Kazahstana igra u četvrtak od 17.30 časova na gradskom stadionu u Jagodinu svoju prvu utakmicu u nekom evropskom klupskom takmičenju.

"Nama je kao i Jagodini prvi put da igramo u Ligi Evrope. Nismo se specijalno spremali za ovu utakmicu. Kada smo saznali s kim igramo počeli smo da skupljamo informacije o timu", rekao je Vasiljevič.

Trener Ordabasija istakao je da je bitno da njegovi igrači dobro odigraju utakmicu.

"Čuli smo da je Jagodina mlad klub koji poslednje četiri godine ima dosta dobre rezultate. Pokušaćemo da odigramo maksimalno i da imamo dobar osnov za utakmicu u Kazahstanu".

Vasiljevič je rekao i da je čuo priče o navijačima Partizana i Crvene zvezde i da se nada da će navijači Jagodine navijati za fudbal.

U timu Ordabasija su i nekadašnji igrači Jagodine Aleksandar Trajković i Vladimir Đilas.

Vasiljevič je objasnio da su se oni dobro uklopili u tim. Trajković je već četvrtu godinu u Kazahstanu i dobar je igrač, a Đilas je na početku prvenstva imao ozbiljnu povredu, ali sada trenira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu