Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.05.2012.

19:27

PSŽ se priključio trci za Hulka

Pari Sen Žermen priključio se Čelsiju u trci za Hulka i navodno je spreman ovog leta da izdvoji 72 miliona evra kako bi u svoje redove doveo napadača Porta.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Brazilac u svom ugovoru ima klauzulu od 100 miliona evra, međutim kako prenose francuski mediji, pariski klub spreman je da plati do 70 miliona.

Interesovanje za Hulka pokazao je i Čelsi, koji traži zamenu za Didijea Drogbu, a vlasnik kluba Roman Abramović ponudio je Portu 42 miliona evra za brazilskog fudbalera.

Predsednik Porta Pinto de Kosta izjavio je nedavno da neće prihvatiti ponude koje su manje od polovine otkupne cene Hulka.

72 miliona koliko nudi PSŽ bila bi dovoljna da osiguraju finansijsku stabilnost portugalskog kluba narednih nekoliko godina. A kako prenosi “Dejli Miror” Portugalci su blizu postizanja dogovora, jer je novi predsednik PSŽ Naser Al-Kelaifi iz Katara, spreman da ispuni želje trenera Karla Anćelotija.

I premda PSŽ trenutno vodi u trci za Hulka, njegov agent Teodoro Fonseka kaže da je pregovarao i sa nekim klubovima iz Premijer lige, među kojima je i Totenhem.

25-godišnji Hulk postigao je ove sezone 19 golova na 36 utakmica za portugalski klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu