Nova vest
Fudbal

Petak, 23.12.2011.

14:33

Karlo Anćeloti preuzima PSŽ

Kako prenosi francuski dnevni list Le Parisien, Karlo Anćeloti prihvatio je ponudu PSŽ-a i trebalo bi da postane novi trener tima sa "Parka prinčeva".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Trofejni italijanski dogovorio je i poslednje detalje dvoipogodišnjeg ugovora sa PSŽ, a mesečna plata nekadašnjem strategu Milana i Čelsija će iznositi 450.000 evra.

Ugovor će biti potpisan do kraja nedelje, a Anćeloti će već 1. januara 2012. ekipu povesti na pripreme. Tri dana kasnije Italijan će debitovati na klupi 'svetaca' i to u prijateljskom meču protiv Milana.

Nakon što je Antoan Kombuare dobio neočekivan otkaz na klupi Parižana, u trenutku kada je PSŽ obezbedio jesenju titulu u francuskom prvenstvu, sportski direktor "svetaca", Brazilac Leonardo, odmah je reagovao i po svemu sudeći, na klupu ambicioznog tima iz prestonice doveo svog prijatelja iz Milana.

Prvi pomoćnik Anćelotiju bi trebalo da bude bivši reprezentativac Francuske Sabri Lamuši, koji je poslednjih nekoliko godina svoje karijere proveo u Kataru, zemlji iz koje su vlasnici PSŽ. Lamuši je imao priliku da ih tamo upozna i zbliži.

Leonardo će sledećih nedelja imati mnogo posla pošto se očekuje da ugovor potpiše i Dejvid Bekam, a s obzirom da novi bogati vlasnici žele velike uspehe, mogli bi se očekivati i drugi transferi. Videćemo da li će se dogoditi neki sličan letošnjem Havijera Pastorea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu