Nova vest
Fudbal

Subota, 03.12.2011.

16:52

Vignjević: „Plašim se nas“

Trener Rada Nebojša Vignjević rekao je da njegovi izabranici spremni čekaju duel sa Crvenom zvezdom, ali da se nadaju iznenađenju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Taj meč, u okviru 14. kola Jelen Superlige, na programu je u nedelju od 13 časova na stadionu Obilića na Vračaru.

Obe ekipe u velikim problemima dočekuju tu utakmicu, situacija među crveno-belima je svima poznata, dok ekipa sa Banjice za tri boda ne zna još od 2. oktobra.

Ne plaše me ni ranjeni crveno-beli, ni skor u proteklim mečevima, ni pozicija na tabeli. I ovoga puta bojim se kako će odigrati moja ekipa. U proteklim mečevima moji igrači bili su generator problema i loših rezultata. Ime rivala nije ni bitno. Ako odigramo dobro, možemo svakog da pobedimo“, istakao je Vignjević.

Vignjević je istakao da je prethodni meč, odigran u Čačku protiv Borca, završen bez golova, bio korak napred.

Video sam nove igrače, debitanti u najboljem timu potvrdili su da mogu i na njih da se oslonim. Mogli smo i da izgubimo, ali ovoga puta igru stavljam u prvi plan“, naglasio je strateg Rada, „Ne brine me sadašnje mesto na tabeli. Rad vredi mnogo više od desetog mesta. Kad rešimo probleme, eto nas među najboljima, gde nam je i mesto“.

Navijači Rada već su najavili bojkot meča sa Zvezdom, a posebnu opasnost po njegovo održavanje je to što je teren u subotu prekriven srčom i slomljenim staklom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu