Nova vest
Fudbal

Petak, 11.11.2011.

17:56

UEFA ne podržava Balkansku ligu

Evropska fudbalska federacija (UEFA) neće podržati formiranje Balkanske lige, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza Bugarske (FSB).

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

U pismu koje je potpisao zamenik generalnog sekretara UEFA Teodor Teodoridis, a upućeno je bugarskom Savezu, navodi se da UEFA neće poslati svog predstavnika na sastanak u Sofiju koji je zakazan za ponedeljak, a na kojem će se razgovarati o osnivanju Asocijacije balkanskih klubova.

Navodi se, takođe, da je predsedniku Fudbalskog saveza Bugarske i članu Izvršnog komiteta UEFA Borislavu Mihajlovu preporučeno da ne prisustvuje sastanku jer je suviše rano za takvu inicijativu i da ona nije pod pokroviteljstvom UEFA.

Domaćin sastanka u Sofiji biće lokalni CSKA. Svoj dolazak potvrdila je beogradska Crvena zvezda, a kako se navodi u pismu UEFA, pored klubova sa Balkana u ovaj projekat uključeni su i klubovi iz Rusije, Azerbejdžana, Ukrajine i Jermenije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu