Nova vest
Fudbal

Petak, 21.10.2011.

23:16

BL: Bez pobednika u Augsburgu

Fudbaleri Augsburga i Verdera iz Bremena igrali su nerešeno 1:1 (0:0), u prvoj utakmici desetog kola nemačke Bundeslige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Domaćini su poveli u četvrtom minutu drugog poluvremena preko Belinghauzena, a bod gostima doneo je Pizaro golom u 68. minutu. Aleksandar Ignjovski je odigrao ceo meč za Verder.

U ostalim utakmicama desetog kola Bundeslige Bajern gostuje Hanover, Borusija u Dortmundu igra sa Keln, dok u derbiju Bajer u Leverkuzenu dočekuje Šalke.

Bajer i Šalke su ostvarili pobede u evropskim takmičenjima. Šalke je bio u bedljiv u Ligi Evrope, dok je Leverkuzen posle preokreta pobedio Valensiju u Ligi šampiona.

U desetom kolu prvenstva Nemačke Kajzerslautern dočekuje Frajburg, Štutgart gostuje Nirnbergu dok će Hamburu pokušati da konačno pobedi, a na sever Nemačke stže Volfsburg. Herta u Berlinu igra sa Majncom, dok Borusija iz Menhengladbaha gostuje Hofenhajmu.

Bundesliga, deseto kolo, subota 15.30h:
Kajzerslautern - Frajburg
Nirnberg - Štutgart
Borusija Dortmund - Keln
Herta - Majnc
Hofenhajm - Borusija Menhengladbah
Hamburger - Volfsburg (18.30h)

nedelja:
Bajer Leverkuzen - Šalke (15.30h)
Hanover - Bajern Minhen (17.30h)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu